Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zăpada şi viscolul şi-au făcut de cap în județul Constanţa. Mai multe drumuri au fost blocate ieri

ro

31 Dec, 2016 00:00 2725 Marime text
Ieri, încă de la primele ore ale dimineții, mai multe drumuri din județul Constanţa au fost acoperite de zăpadă.
 
„Ninge viscolit în tot județul, mai intens în zona de sud și vest a județului în aria secțiilor Topraisar și Băneasa. Începând cu ora 4.00, toți angajații sunt prezenți la secții. Se patrulează pe toate traseele și se intervine cu material antiderapant. Avem stocuri suficiente de combustibil și material antiderapant. Toate utilajele acționează pentru degajarea zăpezii”, spunea ieri Lucian Lungoci, din cadrul RAJDP Constanța.
 
Ziua de 30 decembrie nu a fost lipsită de peripeţii. S-a intervenit pentru salvarea unei ambulanțe care a rămas captivă, din cauză stratului de zăpadă, în zona Văleni-Șipote, pe DJ391A. În ambulanță se află un pacient care trebuia să ajungă la Constanța pentru dializă.
 
Pe autostrada A2 București – Constanța, între km 105-212, și pe autostrada A4 Ovidiu - Agigea s-a circulat în condiții de iarnă. În special între kilometrii 120 si 212 (Drajna – Fetești) a nins puternic, semnalându-se viscol.
 
După amiază, în zona localităților Băneasa, Urluia și Crângu, din cauza condițiilor meteo, s-au format suluri de zăpadă pe porțiuni din carosabil. Polițiștii constănțeni au acționat cu echipaje suplimentare din cadrul Serviciului Rutier și efective ale poliției rurale, alături de reprezentanți ai Administrației Drumurilor Naționale, pentru asigurarea unui trafic optim în zonele menționate.
 
Din cauza viscolului puternic, şi circulația rutieră pe DJ392 a fost întreruptă între localitățile constănțene Dumbrăveni și Independența, anunţa ieri Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Trei autoturisme nu puteau trece, intervenindu-se cu două utilaje.
De asemenea, tot din cauza viscolului puternic, circulația pe DJ226B a fost întreruptă între localitățile constănțene Pantelimon și Crucea. Totodată, precizăm că drumul spre Şipote, ieri seară, a fost blocat de zăpadă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii