Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vernisajul expoziției „Etape” Ioana Călinescu, membră a Uniunii Artiștilor Plastici, expune la Mangalia

ro

19 Apr, 2016 18:20 2233 Marime text
 
La Clubul Artelor „Solteris” care își desfășoară activitatea la Cercul Militar Mangalia, va avea loc, duminică, de la ora 15.00, vernisajul expoziției „Etape” al artistei Ioana Călinescu, membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România.
 
Profesoara de pictură de la Centrul Cultural Județean Teodor T. Burada este absolventă a Facultății de Arte „Ovidius” Constanța și a Politehnicii „Gheorghe Asachi” din Iași. Artista are numeroase participări la expoziții colective din țară și străinătate. Expozițiile personale s-au bucurat de aprecieri de excelență, numeroase tablouri făcând parte din colecții particulare din țară și străinătate. Ioana Călinescu iubește culorile, sufletul său este un curcubeu, căci a fost îndrăgostită pe rând de pictura lui Grigorescu, Van Gogh, Gauguin, de Kandinsky ori Matisse.
 
La vernisaj vor fi alături de Ioana Călinescu numeroși oameni de cultură din Mangalia. Un recital de muzică și poezie va face clipa mai frumoasă.
 
Ioana Călinescu devine cu fiecare expoziție unul din pictorii de excelență care se impune în arta contemporană și care locuiește în aceste fascinante ținuturi dobrogene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii