Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program Cityplex Tomis Mall, în perioada 29 mai - 4 iunie (galerie foto)

ro

26 May, 2015 18:04 1456 Marime text
În perioada 29 mai – 4 iunie, Cityplex Tomis Mall a pregătit pentru constănţeni un program variat. Iată ce filme vor putea fi urmărite:

„Coconut Micul Dragon”

Sala 1: Coconut Micul Dragon 3D – dublat - (Coconut The Little Dragon 3D)
Vineri, marţi: 15.15
Sâmbătă, duminică, luni: 11.15, 13.15, 15.15

Regia: Hubert Weiland, Nina Wels
Cu: Carolin Kebekus, Max von der Groeben, Dustin Semmelrogge
Gen film:Animaţie
Durata: 83 de minute
 
Coconut, un dragon de foc mititel, este însărcinat să păzească iarba de foc care îi conferă neamului său un dar unic, acela de a sufla flăcări, dar se trezește că cineva a furat-o de sub nasul lui. Prin urmare, Coconut se hotărăște să pornească în căutarea ierbii focului, și își unește forțele cu Oscar, dragonul mâncăcios, și Matilda, un porcușor țepos. Coconut este surprins să afle că celelalte neamuri de dragoni nu simpatizează prea mult dragonii de foc. Darul lor special se pare că este invidiat de ceilalți, dar, când vulcanul dormitând de pe Insula Dragonilor se trezește la viață și începe să verse lavă fierbinte, Coconut trebuie să înfrunte curajos căldura și fumul, ca să aducă înapoi iarba focului. Dar oare chiar își dorește ca insula să redevină așa cum era ea înainte? Poate găsi el o cale de a împăca toate rasele de dragoni și să și salveze insula de la distrugere?
 

„Comoara 2D”

Sala 1: Comoara 2D -ag - premieră
Vineri, sâmbătă, duminică, luni, marţi:17.00
Miercuri, joi: 19.15
 
Regia: Corneliu Porumboiu
Cu: Toma Cuzin, Adrian Purcarescu, Cristina Toma, Nicodim Toma
Gen film: Dramă
Durata: 89 de minute
 
Costi lucrează la primărie şi duce o viaţă liniştită, cum îi place lui să spună. Seara obişnuieşte să-i citească poveşti fiului său de 6 ani. Preferata lor e Robin Hood. Într-o seară, un vecin îl roagă să-i împrumute nişte bani. E disperat, banca i-a scos apartamentul la vânzare. Costi ezită, l-ar împrumuta pe vecin, dar asta i-ar periclita liniştea, are şi el credite la bancă. Îl refuză şi se întoarce la fiul său şi la Robin Hood. Vecinul revine. Îi spune că în satul bunicilor săi există o legendă: se zice că străbunicul său ar fi îngropat o comoară în curtea casei, înainte de venirea comuniştilor la putere. În cazul în care Costi va plăti pe cineva cu un detector de metale şi vor găsi comoara, o vor impărţi jumătate - jumătate. Costi nu stă prea mult pe gânduri. De a doua zi caută pe cineva cu un detector de metale...
 

„Tonul perfect”

Sala 1: Tonul perfect 2/2d (pitch perfect 2/2d) -ap 12 - premieră
Vineri, sâmbătă, duminică, luni, marţi: 18.45
Miercuri, joi: 21.00
 
Regia: Elizabeth Banks
Cu: Katey Sagal, Hailee Steinfeld, Brittany Snow,Anna Kendrick, Anna Camp
Gen film: Comedie, Muzical
Durata: 115 minute
 
Grupul de a capella Barden Bellas se întoarce ca să dea lumea peste cap în TONUL PERFECT, capitolul următor al comediei care a făcut lumea să explodeze în 2012. Au trecut trei ani de când Bellas au fost primul grup format integral din fete care a câștigat vreodată titlul de campioane naționale la a capella. Dar, după un scandal destul de rușinos, fetele se trezesc că li se interzice să mai reprezinte colegiul vreodată la vreun campionat de a capella în America. Acum, singura lor șansă pentru a-și spăla renumele este să participe la Campionatul Mondial de a capella de la Copenhaga. Mai mult ca niciodată trebuie să fie unite și să găsească TONUL PERFECT care le va aduce primul loc și titlul mondial.
 

„Poltergeist 3D”

Sala 1: Poltergeist 3D (Poltergeist 3D) - n 15 -
Vineri, sâmbătă, duminică, luni, marţi: 21.00
Miercuri, joi: 17.00
 
Regia: Gil Kenan
Cu: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt
Gen film: Horror,Thriller
 
Remake al filmului cu acelaşi nume din 1982, filmul Poltergeist îl are ca protagonist pe Eric Bowen, un tată care după ce îşi pierde locul de muncă se mută împreună cu familia într-un oraş nou şi încearcă să croiască pentru aceasta un nou început. Totul decurge normal, până când fiica sa, Madison, este răpită, lucru ce îl face pe Eric să înţeleagă cât de importantă este pentru el familia.Alte personaje sunt Amy, soţia lui Eric, care poate comunica cu morţii, Carrigan Burke, o personalitate TV care prezintă emisiunea Haunted House Cleaners care nu se teme de supranatural, dar şi Dr. Brooke Powell, fosta soţie a lui Carrigan, parapsiholog la o universitate locală. Echipa ei începe să investigheze evenimentele care au dus la dispariţia fiicei familiei Bowen.
 

„Mad Max: Drumul furiei 3D”

Sala 2: Mad Max: Drumul furiei 3D (Mad Max: Fury Road 3D) -n 15-
Sâmbătă, duminică, luni: 15.00
 
Regia: George Miller
Cu: Tom Hardy, Charlize Theron
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 120 de minute
 
Creatorul legendarei francize „Mad Max”, George Miller ocupă din nou scaunul regizoral şi aduce, din mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky.Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur şi să nu işi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie.   În „Mad Max: Drumul Furiei”, cel de-al patrulea film din istoria francizei, Tom Hardy interpretează rolul principal, iar din distribuţie mai fac parte Charlize Theron, Nicholas Houllt, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman şi Rosie Huntington-Whiteley. 
 

„Orăşelul Alandala 2D”

Sala 2: Orăşelul Alandala 2D (Fiddlesticks 2D) – ag - premieră
Vineri, marţi, miercuri, joi: 15.00
Sâmbătă, duminică, luni: 11.30,13.20
 
Regia: Veit Helmer
Cu: Fritzi Haberlandt, Benno Fürmann, Alexander Scheer, Rolf Zacher
Gen film: Familie
Durata: 82 de minute
 
Copiii şi bunicii reuşesc să transforme un orăşel din Europa într-un loc al invenţiilor şi al recordurilor. Maşina de gunoi devine fabrică de biciclete, o macara devine rollercoaster şi totul pare posibil atunci când imaginaţia nu mai are limite.
 

„Dezastrul din San Andreas 3D”

Sala 2: Dezastrul din San Andreas 3D (San Andreas 3D) -ap 12- premieră
Vineri, marţi, miercuri, joi: 16.45, 19.00, 21.15
Sambata,duminica,luni: 17.15, 19.30, 21.45
 
Regia: Brad Peyton
Cu: Dwayne Douglas Johnson, Carla Gugino,Alexandra Daddario
Gen film: Acţiune/Thriller
Durata: 107 minute
 
După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături. Însă intervenţia lor printre ruineeste doar începutul, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat.Un film de acţiune îndrăzneţ, „Dezastrul din San Andreas” îi readuce împreună pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton şi producătorul Beau Flynn care mai colaboraseră anterior la aventura de succes „Călătoria 2: Insula Misterioasă”.Filmat în locaţii superbe precum Coasta de Aur, Brisbane, Qeensland, Los Angeles sau San Francisco, „Dezastrul din San Andreas” ajunge în 3D si 4Dx pe marile ecrane din România, în premieră, din 29 mai.
 

„Lumea de dincolo de mâine 2 D”

Sala 3: Lumea de dincolo de mâine 2 D (Tomorrowland 2D) -ag-
Vineri, marţi: 15.45, 18.15, 20.45
Sâmbătă, duminică, luni: 11.05, 13.20, 15.45, 18.15, 20.45
Miercuri, joi: 15.45
 
Regia: Brad Bird
Cu: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson
Gen film: Acţiune, Aventuri, Mister, SF
Durata: 124 de minute
 
Acţiunea se petrece într-un ţinut fascinant şi extrem de avansat din punct de vedere tehnologic şi are în centru un bărbat de vârstă mijlocie (Clooney), care, pentru a salva Pământul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland, asta după ce a fost izgonit de aici, pe când era copil, de către omul care şi-a petrecut întreaga viaţă (Laurie) exploatând minunăţiile ţinutului în interes propriu.
 

„Spioana 2D”

Sala 3: Spioana 2D (Spy 2D) - ap 12- Avanpremieră
Miercuri-joi: 18.15, 20.45
 
Regia: Paul Feig
Cu: Melissa McCarthy, Jason Statham, Rose Byrne, Jude Law
Gen film: Comedie
Durata: 120 de minute
 
Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucrează la birou, şi eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agenției. Dar când partenerul ei iese din rețea și un alt agent de top este compromis, ea se oferă voluntară să lucreze sub acoperire ca să se infiltreze în lumea unui dealer de arme mortale şi să prevenă o criză globală.

 "Capital uman 2D"

Sala 4: Capital uman 2D (Human capital 2D) -ap 12- premieră
Vineri, marţi, miercuri, joi: 15.30, 19.45
Sâmbătă, duminică, luni: 12.00, 16.00, 19.45
 
Regia: Paolo Virzì
Cu: Valeria Bruni Tedeschi, Matilde Gioli,Guglielmo Pinelli, Fabrizio Bentivoglio
Gen film: Dramă
Durata: 106 minute
 
Acțiunea peliculei ”Capital uman” este plasată în Italia, pe malurile lacului Como. În noaptea de Ajun, un ciclist este aruncat de pe șosea de un SUV. Pe măsură ce apar detaliile legate de acest accident, destinele a două familii care se situează în zone diferite ale spectrului social ajung să se intersecteze neașteptat. Astfel, cei din familia Bernaschi sunt privilegiați și au o viață fără grija zilei de mâine, în vreme ce cei din familia Ossola se luptă pentru a-și păstra stilul de viață al celor din clasa de mijloc. Dino Ossola are dificultăți financiare, iar cea de-a doua soție urmează să aducă pe lume gemeni, în vreme ce fiica lui adolescentă din primul mariaj are o relație cu fiul lui Bernaschi. Ei bine, din noaptea din Ajunul Crăciunului, destinele celor două familii se vor intersecta în mod cu totul neașteptat.
 

„Pasolini 2D”

Sala 4: Pasolini 2D (Pasolini 2D) -n 15-
Vineri, marţi, miercuri, joi: 18:00
Sâmbătă, duminică, luni: 14:00, 18:00
 
Regia: Abel Ferrara
Cu: Willem Dafoe, Maria de Medeiros, Riccardo Scamarcio, Giada Colagrande
Gen film: Biografic, Dramă
Durata: 86 minute
 
Ultima zi din viaţa marelui poet şi cineast italian Pier Paolo Pasolini. În noaptea de 2 noiembrie 1975, Pasolini a fost ucis într-un cartier din Roma. Ultima zi din viaţă artistul şi-a petrecut-o împreună cu mama sa, apoi cu cel mai drag prieten al său, iar pe seară a ieşit cu maşina sa Alfa Romeo în căutarea aventurii. Spre dimineaţă, Pasolini a fost găsit mort pe o plajă din Ostia, la periferia oraşului. În acest film, amestec de real şi imaginar, Abel Ferrara reface ultima zi din viaţa celebrului cineast.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii