Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC SLD Cevalis SRL a furnizat nisip de râu pentru Primăria Negru Vodă (documente)

ro

09 Dec, 2015 00:00 3383 Marime text


Primăria oraşului Negru Vodă atribuia, în urmă cu şase ani, contractul „Achiziţie nisip de râu pentru introducerea de gaze naturale“, sursa de finanţare fiind bugetul local.
 
Pentru această achiziţie a fost numită o comisie de evaluare formată din preşedintele Petre Ştefan şi membrii Viorica Stănoiu, Daniela Zamfirache, Gabriel Barbu şi Nicoleta Marin. În luna martie 2009, ei au procedat la deschiderea ofertelor.
Trei firme au depus oferte în vederea participării la procedura de selecţie pentru atribuirea acestui contract. Este vorba despre: de SC Astalrom SA (din Călăraşi), cu o ofertă de 97.500 de lei şi o perioadă de 60 de zile, SC SLD Cevalis SRL (din Ovidiu), cu o ofertă de 76.830 de lei şi o perioadă de 60 zile, şi SC MM Company 2000 SRL (din Mangalia), cu o ofertă de 120.000 de lei şi o perioadă de derulare a contractului de 90 de zile.
Estimarea iniţială a valorii totale a contractului a fost de 128.000 de lei.
În urma evaluării, toate cele trei oferte au fost admise, însă, ca urmare a aplicării criteriilor de atribuire, ierarhia stabilită a fost următoarea: pe primul loc s-a clasat SC SLD Cevalis SRL, al doilea loc l-a ocupat SC Astalrom SA, iar ultimul loc în clasament l-a avut SC MM Company 2000 SRL.
 
Astfel, comisia a desemnat câştigătoare firma SC SLD Cevalis SRL, cu o ofertă de 76.830 de lei, fără TVA, şi cu o durată de derulare a contractului de 60 de zile calendaristice.

Despre SLD Cevalis SRL

SLD Cevalis SRL, cu sediul social în Ovidiu, mai exact în Incinta Port Ovidiu - SC Repec SA, are un capital social subscris de 201.000 de lei, integral vărsat, activitatea principală fiind comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare.
 
Asociaţii firmei sunt Luciana Leţa şi Dorin Popescu, fiecare deţinând jumătate din aportul la capital. Luciana Leţa mai deţine şi funcţia de administrator al societăţii.
 
La finalul anului 2014, reprezentanţii SLD Cevalis SRL au declarat o cifră de afaceri de 14.260.158 lei, datorii în valoare totală de 3.326.463 lei, înregistrând venituri totale de 14.404.486 lei şi un număr mediu de 14 salariaţi.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul Primăriei oraşului Negru Vodă, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de deschidere a ofertelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii