Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un singur ofertant OMV PETROM SA a „prins” un contract cu CN APMC de peste jumătate de milion de lei (documente)

ro

11 Jul, 2015 00:00 2713 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, în august 2010, prin licitaţie deschisă, contractul privind achiziţia publică pentru „Motorină pentru nave“.
 
Procedura s-a desfăşurat online, integral prin mijloace electronice. În urma publicării anunțului de participare, a depus ofertă în sistem un singur operator economic - SC OMV PETROM SA București.
 
Potrivit raportului procedurii, din Comisia de evaluare au făcut parte Emil Sorin Banias - președinte, Spiru Chirea, Tănase Iulian Pepi, Aurelian Liţă, Emma Epure, Manuela Țițimeaua, Cristian Stoicescu - membri.
 
Comisia de evaluare a stabilit prin votul membrilor săi că oferta depusă de SC OMV PETROM SA București este admisibilă. Prin urmare, a fost comunicată oferta financiară pentru o cantitate de 250 de tone, la prețul de 684.490 de lei, fără accize și TVA.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.

Despre OMV PETROM SA

OMV PETROM SA are sediul pe strada Coralilor nr. 22, sector 1, Bucureşti. Este cea mai mare companie românească de petrol şi gaze, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Rafinare şi Produse Petrochimice, Marketing, Gaze Naturale şi Energie.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 10 iulie 2015, Ministerul Economiei, în numele statului român, deţine 20,6% din numărul acţiunilor. Un procent de 20,11% îi revine Fondului Proprietatea SA. Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare are 2,02% din cota de participare, în timp ce acţionarul majoritar este concernul austriac OMV Aktiengesellschaft, care deţine 51,01% dintre acţiuni. Restul hârtiilor de valoare sunt deţinute de Lista Acţionarilor PPM (din cadrul Programului de Privatizare în Masă) - 6,21%.
 
Persoanele împuternicite sunt George Băeşu - membru în consiliul de supraveghere, Lăcrămioara Diaconu Pintea - membru în directorat, Bogdan Nicolae Badea - membru în consiliul de supraveghere, Manfred Leitner - membru în consiliul de supraveghere, Joseph Bernhard Mark Mobius - membru în consiliul de supraveghere, Riccardo Puliti - membru în consiliul de supraveghere, Mariana Gheorghe - membru în directorat, David Charles Davies - membru în consiliul de supraveghere, Gerhard Roiss - membru în consiliul de supraveghere, Neil Anthony Morgan - membru în directorat, Andreas Matje - membru în directorat, Christoph Trentini - membru în consiliul de supraveghere, Gabriel Selischi - membru în directorat și Johann Pleininger - membru în consiliul de supraveghere.
 
Compania are ca domeniu de activitate „extracţia petrolului brut; explorarea şi exploatarea zăcămintelor de petrol şi gaze naturale“.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2013, societatea a avut o cifră de afaceri de 18.071.913.810 lei, un profit de 4.839.327.415 lei și 19.016 salariați.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire şi raportul de procedură aferente contractului „Motorină pentru nave“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii