Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul va discuta miercuri proiectul de hotărâre privind calculul prețurilor la medicamente

ro

22 Mar, 2017 11:00 1558 Marime text

Guvernul va discuta, în ședința de miercuri, un proiect de hotărâre privind abrogarea HG 800/2016 pentru aprobarea metodologiei privind modul de calcul și procedura de avizare și aprobare a prețurilor maximale ale medicamentelor de uz uman cu autorizație de punere pe piață în România.
 
Potrivit unui comunicat al Executivului, printre proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda ședinței se numără și un proiect de hotărâre pentru aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 al Fondului pentru mediu și al Administrației Fondului pentru Mediu.
 
Pe ordinea de zi a ședinței se mai află un memorandum cu tema „Aprobarea cadrului de analiză a cheltuielilor publice și stabilirea domeniilor pentru care vor fi realizate analize de eficientizare pe parcursul anului 2017“.
 
Alte două memorandumuri care vor fi discutate de Executiv vizează prezentarea candidaturii României pentru relocarea la București a Agenției Europene pentru Medicamente și accelerarea procesului de pregătire a Președinției României la Consiliul UE în primul semestru 2019.
 
Agenda ședinței de miercuri a Guvernului include și un memorandum cu tema „Aprobarea efectuării donației unor bunuri mobile proprietate privată a statului constând în 96 microbuze destinate transportului de elevi către Ministerul Educației din Republica Moldova“.

Sursa foto: Guvernul României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii