Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Cum puteţi beneficia de reducerea de 10 la sută la plata taxei de folosire a tramei stradale

ro

19 Jan, 2018 00:00 1644 Marime text
Primăria Constanţa informează că toţi contribuabilii care achită integral până la data de 31 ianuarie 2018 taxa de folosire a tramei stradale beneficiază de o reducere de 10%. Autorizaţia se poate obţine după cum urmează: pe adresa personală de e-mail, completând datele solicitate pe site-ul www.spit-ct.ro, secţiunea Plata online a impozitelor - Plată alte taxe - Taxă tramă transport marfă PF/PJ; la staţiile OMV Petrom din municipiul Constanţa; la punctele de taxare situate la intrările în localitate sau la ghişeele instituţiei.
 
Se menţionează că, în cazul în care taxa este achitată prin ordin de plată în contul RO39TREZ23121160250XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanţa, beneficiar Primăria Municipiului Constanţa, cod fiscal 4785631, eliberarea autorizaţiei se efectuează doar la ghişeele agenţiilor fiscale.
 
De asemenea, cetăţenii au posibilitatea verificării autenticităţii autorizaţiilor de circulaţie emise, pe site-ul instituţiei, Servicii online - Verifică autorizaţie de circulaţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii