Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie de impunere privind taxa de trama stradală Marcon Star SRL cheamă în judecată Primăria Constanța pentru suspendarea executării unui act administrativ

ro

19 Oct, 2023 17:00 875 Marime text
  • SC Marcon Star SRL cheamă în judecată pe primarul municipiului Constanța și municipiul Constanța prin primar, dar și Direcția Generală Gestionare Servicii Publice într-un dosar înregistrat la Tribunalul Constanța
  • Dosarul are ca obiect suspendare executare act administrativ anulare act administrativ
  •  Este vorba despre o decizie de impunere privind taxa de trama stradală
  • Deocamdată nu s-a stabilit un termen în acest dosar.
 
 
Magistrații de la secția de contencios-administrativ și fiscal de la Tribunalul Constanța sunt chemați să judece dosarul nr.7063/118/2023 care are ca obiect suspendare executare act administrativ anulare act administrativ / decizia nr.28460/13.02.2023. Este vorba despre o decizie de impunere privind taxa de trama stradală.

Reclamant în dosar este SC Marcon Star SRL iar pârâți primarul municipiului Constanța și municipiul Constanța prin primar, dar și Direcția Generală Gestionare Servicii Publice.

Deocamdată nu s-a stabilit un termen în acest dosar.
 
Despre Marcon Star SRL
 
Marcon Star SRL se ocupă de alte transporturi terestre de călători, are sediul social pe strada Th.Burada, Constanța, și este controlată de Hermes SRL, cu 95.45%, din Medgidia și de Marigen Prod SRL, cu 4.55%, din Medgidia.

Ca administrator apare Grofu Dănuț Mircea.

Pentru 2022, cifra de afaceri netă declarată a fost de 4.360.742 de lei, iar pierderea netă a fost de 181.219 de lei.

Hermes SRL se ocupă de restaurante, are sediul social pe strada Republicii, Medgidia, județ Constanța.

Ca acționar unic apare Marigen Prod SRL, iar ca administrator apare Butnaru Elena Odeta, soția lui Marian Butnaru, șeful Agenției Teritorială a Autorității Rutiere Române Constanța.

Cu mai multe contracte publice, firma a raportat, pentru 2022, o cifră de afaceri netă de 7.686.557 de lei și un profit net de 3.253.776 de lei.    
Marigen Prod SRL se ocupă de alte activitati de alimentatie, are sediul social pe strada Tudor Vladimirescu, Medgidia, județ Constanța, și îi are ca asociați pe Butnaru Elena Odeta, cu 90.9 %, Butnaru Blanca-Elena, cu 4.55 % și pe Butnaru Dragoș-Marian, cu 4.55%.

Ca administrator apare Butnaru Elena Odeta.

Butnaru Blanca-Elena mai apare în Chrisel Biopro SRL iar Butnaru Dragoș-Marian în Xtreme Fitness SRL.

Pentru anul 2022, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 1.135.033 de lei și un profit net de 345.743.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise
 
Citește și:

Licitații Constanța Asocierile de firme conduse de Marcon Star și Grup Atyc au depus oferte pentru lotul 3 de transport județean estimat la peste 93 de milioane de lei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii