Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Pepinieră“ pentru campioni mondiali Luptătorii de la Gala Superkombat, cântăriţi la inaugurarea Clubului de Box de la Ovidiu (galerie foto)

ro

24 May, 2014 00:00 1656 Marime text
Locuitorii oraşului Ovidiu se pot mândri că au, de vineri, un club de box chiar la ei acasă, după ce primarul George Scupra a făcut toate demersurile necesare pentru a îndeplini această dorinţă a pugiliştilor în devenire. Vineri, începând cu ora 12.00, în cadrul unei festivităţi deosebite, a avut loc inaugurarea oficială a Clubului Sportiv de Box din oraşul Ovidiu. Locuitorii oraşului Ovidiu i-au avut ca invitaţi pe Eduard Irimia, preşedintele Superkombat, dar şi pe Alois Adrian Alexandru, reprezentant al Asociației Tomis Antidrog Constanța (ATAC), responsabil al departamentului de relaţii cu partenerii. Ochii tuturor participanţilor s-au îndreptat însă către cei 14 luptători profesionişti, unii dintre cei mai buni din noua generaţie care evoluează în gala de sâmbătă de la Mamaia, ei fiind cântăriţi oficial în acest context. „Sfătuiesc copiii să se apuce de sport, nu de droguri, sportul îi face mai sănătoşi“, a spus luptătorul Sebastian Ciobanu, prezent la inaugurare.

Jos... pălăria
Reprezentantul ATAC a ţinut un discurs în care invită copiii să nu ia calea drogurilor, ci pe cea a sportului, mai ales că, de vineri, aceştia au posibilitatea de a practica boxul la un nivel superior de pregătire. În sprijinul argumentării sale, în sala de sport se afla o elevă care purta o şapcă roz, inscripţionată cu mesajul „Cocaine“, pe care Alois Adrian Alexandru a rugat-o să o dea jos şi să spună „No cocaine!“.

Viitor campion mondial pregătit la Ovidiu?
„Este foarte posibil, din ceea ce putem vedea acum, ca promisiunea pe care noi o facem, aceea de a da un campion naţional de box pregătit la clubul din Ovidiu, să se îndeplinească. Ne dorim, sperăm şi facem toate eforturile pentru ca, în cel mult doi ani, din Ovidiu să «plece» măcar un vicecampion la box“, a declarat primarul oraşului Ovidiu, George Scupra.
Toate aceste activităţi derulate de Primăria Ovidiu, în colaborare cu Superkombat, au ca scop promovarea prezenţei sportului în vieţile copiilor din oraşul constănţean. În egală măsură, Primăria va susţine şi campania cu sloganul „Sportul bate drogul!“, derulată de Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii