Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpăna, mai bogată cu 4.600 de pomi „Programele de plantare au în administraţia publică locală un partener de nădejde“ (galerie foto + video)

ro

20 Nov, 2017 00:00 2619 Marime text
Peste 500 de locuitori ai comunei Cumpăna, alături de reprezentanţii administraţiei publice locale, primarul localităţii, ec. Mariana Gâju, viceprimarul Florin Neagu şi consilieri locali, au participat, sâmbătă, la campania de plantare a 4.600 de pomi în Parcul Verde din comună. Toţi şi-au unit forţele pentru o Românie verde.
 
Sub sloganul „Ajutăm România să respire“, Primăria Cumpăna şi Auchan Constanţa Sud au organizat, pe data de 18 noiembrie, campania de plantare a 4.600 de pomi în Parcul Verde din comună. În cadrul acestei campanii, toţi copăceii simbolici din cadrul campaniei „Mobilizatron“ au devenit realitate. În ciuda vremii, peste 500 de persoane din comuna Cumpăna au participat la acest eveniment.
 
Primarul localităţii, ec. Mariana Gâju, viceprimarul comunei, Florin Neagu, consilieri locali, elevi şi profesori ai Liceului „Nicolae Dumitrescu“, reprezentanţi ai Clubului Sportiv din localitate, reprezentanţi ai hipermarketului Auchan, dar şi locuitori ai comunei au contribuit la temelia societăţii de mâine.
 
„Când peste 500 de persoane de toate vârstele renunţă la confortul unei zile de sâmbătă pentru a ni se alătura, înfruntând frigul si ploaia de noiembrie pentru a planta 4.600 de pomi, este clar că misiunea noastră de a construi o nouă cultură a voluntariatului şi a responsabilităţii pentru mediu în România este pe mâini bune. Programele de plantare au în administraţia publică locală un partener de nădejde. Mulţumesc hipermarketului Auchan Constanţa Sud, reprezentat aici de către directorul Claudia Donciu, pentru efortul de a asigura toate cele necesare acestei acţiuni cu atâta profesionalism şi promptitudine. Le mulţumesc tuturor celor prezenţi la această acţiune pentru că au demonstrat că le pasă de mediu. Sunt convinsă ca cei mici vor fi încântaţi sa vadă copacii crescând odată cu ei“, a precizat primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju.
 
Prin această campanie, a fost majorată suprafaţa de spaţiu verde, a fost revigorat patrimoniul verde, au fost create perdele de protecţie împotriva poluării fonice şi a poluării aerului, dar a fost îmbunătăţită şi calitatea vieţii. Mai mult, cei care au luat parte la campania „Mobilizatron“ au devenit mai responsabili faţă de mediul înconjurător.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii