Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creşteri salariale la Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa (document)

ro

13 Feb, 2017 00:00 5810 Marime text
Consilierii judeţeni au aprobat în ultima şedinţă de Consiliu Judeţean un proiect de hotărâre privind creşterea tarifului pentru serviciile de pază prestate de Direcţia de Pază a Judeţului (DPJ) Constanţa la obiectivele de interes judeţean. Demersul şefului CJC vine ca urmare a unui raport înaintat de directorul general al DPJ Constanţa, Titi Lucian Giurcă, şi a HG nr. 1 din 6 ianuarie 2017, privind majorarea salariului minim brut pe ţară, garantat în plată de 1.450 de lei, lunar, pentru un program complet de 166 de ore, în medie, pe lună, în anul 2017, reprezentând 8,7 lei/oră.
 
În acest context, începând cu 1 februarie, salariile angajaţilor Direcţiei de Pază se majorează, la fel şi tarifele pe serviciile prestate.
 
Totodată, în adresa sa, Giurcă a făcut conducerii Consiliului Judeţean şi o propunere de stabilire a tarifului pentru serviciile de pază prestate de Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa la obiectivele de interes judeţean de 14,08 lei/oră pentru agenţii de securitate. Solicitarea a fost avizată favorabil. Astfel, un agent de pază poate ajunge la un venit de peste 2.300 de lei lunar, brut.

Precizăm că Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa s-a înfiinţat prin HCJC nr. 251/2005, ca serviciu public de interes judeţean cu finanţare integrală din venituri extrabugetare, şi este în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Florin 13 Feb, 2017 20:15 Pentru ce există această direcție care mănâncă banii din bugetul local degeaba .O altă afacere marca Mazăre-Făgàdău.Desființare urgent .