Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmaşii lui Agiacai Saladin investesc într-un bloc de cinci etaje în Mamaia

ro

29 Jan, 2015 00:00 4041 Marime text
Municipalitatea a emis, ieri, certificatul de urbanism nr. 289 pentru SC Aurora Mamaia SRL. Obiectul certificatului constă în „Construire imobil D+P+4-5E+ terasă circulabilă cu funcţiunea de vilă tiristică“. Viitoarea investiţie va fi realizată în „Mamaia nr. Bufet Ciuperca“. Actul emis de Primăria Constanţa este valabil până în anul 2017.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Aurora Mamaia SRL a fost înregistrată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa, hotel Aurora. Firma are un capital social subscris de 200.000 de lei, integral vărsat, compus din 20.000 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Agiacai Subhie şi Mambet Meriem. Ambii asociaţi deţin câte 10.000 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Administratorii societăţii care se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“ sunt Iuksel Mambet şi Meriem Mambet.

Meriem Mambet este fiica defunctului Agiacai Saladin, fost lider al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco - Musulmani din România (UDTTMR), care a decedat în seara zilei de 3 decembrie 2010, la vârsta de 64 de ani, în urma unui infarct.

Agiacai Saladin era patronul complexului hotelier Aurora din staţiunea Mamaia şi al firmei Aurora Mamaia SRL. După decesul lui Agiacai Saladin SC Aurora Mamaia SRL a fost împărţită între fiica Meriem Mambet şi soţia Subhie Agiacai.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii