Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre tinerii răniţi în accidentul de la Mangalia a murit la spital

ro

05 Mar, 2017 13:16 12092 Marime text


Unul dintre tinerii răniţi în accidentul de azi noapte de la ieşire din Mangalia către Albeşti a murit azi noapte la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. Pasagerul din dreapta a suferit leziuni şi traumatisme grave şi după ce i s-au acordat îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Mangalia a fost transportat pentru investigaţii şi tratament de specialitate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Din nefericire, cu toate eforturile depuse de cadrele medicale nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viaţa, acesta fiind declarat decedat. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă în acest caz, pe numele şoferului, de 22 de ani din localitatea constănţeană Vârtop fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Reamintim că azi noapte, în jurul orei 23.30 la ieșirea din Mangalia spre Albești a avut loc un accident de circulație. În urma evenimentului rutier, două persoane au rămas încarcerate, iar echipajele de intervenție s-au deplasat la fața locului. O mașină a intrat într-un gard de beton, iar impactul a fost așa de puternic încât partea din față a autoturismului a fost distrusă. La faţa locului au intervenit o autospecială de pompieri de la Secţia Mangalia, un echipaj SMURD B şi o Ambulanţă.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii