Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul spectacol a fost întrerupt de o ploaie torenţială Primăria Constanţa cumpără din nou servicii privind organizarea de evenimente muzicale

ro

03 Jul, 2017 00:00 3648 Marime text
Municipalitatea consultă piaţa în vederea achiziţionării serviciului pentru organizare evenimente „Kiss FM“, în perioada 21 iulie - 13 august 2017, în Piaţa Ovidiu. Serviciul presupune asigurare scenă, echipament scenotehnică, sonorizare, video şi lumini pentru organizare evenimente „Kiss FM“, în perioada 21 iulie - 13 august 2017, cu asigurarea personalului tehnic specializat. 
 
Prin intermediul consultării publice, se solicită oferte de preţ în vederea determinării valorii estimate conform condiţiilor tehnice din caietul de sarcini. Data-limită a transmiterii ofertelor de piaţă este 4.07.2017. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte de preţ, în vederea determinării valorii estimate, pe adresa municipalităţii.
 
Vă reamintim că, pe 29 mai 2017, municipalitatea lansa o procedură asemănătoare privind achiziţionarea serviciului pentru organizarea evenimentului „Forza Zu“, care s-a desfăşurat parţial pe 17 iunie 2017. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, evenimentul a fost întrerupt, urmând să fie reluat, sine die. Pentru achiziţia din mai-iunie, Primăria a pus la bătaie suma de 550.000 de lei fără TVA. Achiziţia viza, de asemenea, personalul tehnic specializat şi echipamentele tehnice necesare, conform solicitărilor din caietul de sarcini.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii