Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termica Distribuţie Năvodari amenajează parcări în toate zonele oraşului

ro

12 Nov, 2013 00:00 1893 Marime text
Pavele, băncuţe şi intrări în blocuri reparate – sunt câteva dintre beneficiile de care se vor bucura cei care locuiesc în oraşul Năvodari. Societatea Termica Distribuţie Năvodari continuă lucrările demarate, anul trecut, în ceea ce priveşte amenajarea intrărilor în toate blocurile din oraş.
 

„În prezent lucrăm la blocul T3 de pe strada Taşaul, însă vom continua acest proiect în tot oraşul”, a declarat directorul SC Termica Năvodari, Alexandru Manu. De altfel, administraţia locală din oraşul Năvodari încearcă să găsească o soluţionare în ceea ce priveşte locurile de parcare. De aceea, în prezent angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari amenajează o parcare, care va fi la capătul Aleei Midia, lângă blocul H4. Respectiva parcare va putea „găzdui” peste 40 de automobile, a celor care locuiesc în zonă.

Pe lângă parcare, societatea Termica Distribuţie se va ocupa şi de asfaltarea întregii Alei Midia. „Deja am demarat şi amenajarea unei parcări, care va fi amplasată lângă blocurile ANL. Acum lucrăm la evacuarea surplusului de pământ. Capacitatea parcării va fi de peste 50 de automobile”, a mai precizat Alexandru Manu. Valoarea totală a lucrările este de 2 milioane de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • iulian 12 Nov, 2013 10:52 mai trebuie parcari si in cartierul depozit 10 tot de Navodari apartine