Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Municipal Medgidia cumpără servicii de analize medicale. Va scoate din conturi peste 6,1 milioane de lei (document)

ro

01 May, 2017 00:00 4429 Marime text
Spitalul Municipal Medgidia achiziţionează servicii de analize medicale în valoare totală de 6.148.377,65 de lei (1.357,677,35 de euro).
 
Serviciile de analize medicale cuprind investigaţii medicale necesare pentru identificarea şi stabilirea corectă a diagnosticelor pacienţilor prezentaţi/internaţi în Spitalul Municipal Medgidia. Potrivit anunţului publicat de unitatea sanitară, se va încheia un acord-cadru cu un singur agent economic pe o durată de 48 de luni (patru ani). Criteriul de atribuire a acordului-cadru este cel mai bun raport calitate - preţ. Vor fi declarate câştigătoare ofertele calificate care au obţinut cel mai mare punctaj în urma evaluării ofertei. Serviciile de analize medicale cuprind analizele medicale necesare pacienţilor prezentaţi/internaţi în Spitalul Municipal Medgidia. Atribuirea contractelor subsecvente (minimum câte un contract subsecvent în fiecare an) se va face în funcţie de necesităţile autorităţii contractante pe toată durata acordului-cadru, cu încadrarea în valoarea maximă estimată a serviciilor ce urmează a fi achiziţionate, condiţionat de existenţa creditelor bugetare în acest sens.
 
Ofertele pot fi depuse până pe 25.05.2017, ora 16.00, urmând ca acestea să fie deschise pe data de 7.06.2017, ora 18.00. Cuantumul garanţiei de participare va fi de 1% din valoarea estimată a acordului-cadru, respectiv 61.483,77 de lei. Ofertanţii vor prezenta media cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani, care trebuie să fie de minimum 1.537.094,41 de lei. Aceştia vor mai prezenta lista serviciilor prestate în ultimii trei ani calculaţi până la data-limită stabilită pentru depunerea ofertelor, din care sa reiasă că au fost prestate servicii similare cu cele ce fac obiectul acordului-cadru, în valoare cumulată de cel puţin 1.537.094,41 de lei fără TVA.
 
Mai mult, societăţile ofertante vor depune o declaraţie cu privire la numărul mediu anual de personal al operatorului economic care prestează servicii şi numărul personalului de conducere din ultimii trei ani. La acestea se adaugă lista cu aparatura medicală de specialitate, utilajele, echipamentele tehnice şi alte mijloace fixe deţinute în proprietate sau sub orice formă (închiriere, comodat, leasing, contract prestări servicii).

Responsabili de atribuirea procedurii

Menţionăm că persoanele care deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante sunt următoarele: manager - Dumitru Eugen Aglitoiu; director medical - dr. Aureliea Petre; director financiar-contabil - Cristina Luiza Talapan, medic epidemiolog - dr. Sergiu Tăşinschi, consilier juridic - Monica Lucia Teodorescu, şef Birou Contabilitate - Maria Iacob, Birou Achiziţii - Gabriela Gălianu; Serviciul Administrativ - Elena Oancea.

Date din caietul de sarcini 

Prestatorul va efectua analizele medicale urgente şi va avea laboratorul (echipamente adecvate, personal şi materiale) gata pentru funcţionarea optimă 100% din timp, 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână, inclusiv în perioada de sărbători legale, pe durata acordului-cadru. În cazul lipsei de disponibilitate a echipamentelor, prestatorul trebuie să aibă acces imediat la echipamentele de rezervă. Prestatorul va efectua analizele medicale care nu sunt incluse în categoria analizelor medicale urgenţă, de luni până Vineri, în intervalul de timp 8.00 - 16.00. De asemenea, va efectua analizele medicale care nu sunt incluse în categoria analizelor medicale de urgenţă şi va comunica rezultatele în termen de şase ore de la sosirea eşantioanelor în laborator, cu excepţia analizelor medicale din domeniul imunologiei, virusologiei şi endocrinologiei, analize ale căror rezultatele vor fi comunicate în termen de maximum trei zile de la sosirea eşantioanelor în laborator.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la licitaţia organizată de Spitalul Municipal Medgidia. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii