Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitația pentru creșterea siguranței pacienților Spitalului municipal Medgidia a fost anulată. Vezi de ce

ro

01 Nov, 2023 12:19 798 Marime text
Licitația pentru execuție lucrări în cadrul obiectivului de investiție “Creșterea siguranței pacienților Spitalului Municipal Medgidia”- COD SMIS 153880 organizată prin procedură simplificată de Primăria Medgidia a fost anulată.

Proiectul are ca obiectiv creșterea siguranței pacienților spitalului municipal Medgidia, prin: modernizare și extindere (din perspectiva cantitativă și a resurselor), a instalației alimentării cu oxigen, și gaze medicale; modernizare si extinderea capacitatii de alimentare cu energie electrica (la postul de transformare existent) și racordarea aparaturii și echipamentelor medicale în punctele de conectare la instalația de gaze medicale se va realiza prin intermediul prizelor specifice, cu cuplare rapidă.

Motivul anulării transmis de autoritatea contractantă a fost faptul că s-au depus numai oferte inacceptabile și/sau neconforme.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Consiliul Local al Municipiului Medgidia, convocat în ședință ordinară. Iată despre ce se discută
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii