Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE! Şoferul implicat în accidentul de la ieşire din Mangalia era beat

ro

05 Mar, 2017 11:10 4794 Marime text
Poliţiştii rutieri au stabilit că şoferul implicat în accidentul rutier de la ieşire din Mangalia către localitatea Albeşti a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. În plus acesta este minor şi conducea un autoturism neînmatriculat. Acesta a ajuns la spital împreună cu pasagerul din dreapta, ambii fiind răniţi în urma accidentului.

"La data de 04.03.2017, ora 23.15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia l-au depistat pe G.A.-M., în vârstă de 17 ani, din localitatea Tuzla - județul Constanța, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada Oituz din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule" - se arată în comunicatul IPJ Constanţa. 

Reamintim că azi noapte, în jurul orei 23.30 la ieșirea din Mangalia spre Albești a avut loc un accident de circulație. În urma evenimentului rutier, două persoane au rămas încarcerate, iar echipajele de intervenție s-au deplasat la fața locului. O mașină a intrat într-un gard de beton, iar impactul a fost așa de puternic încât partea din față a autoturismului a fost distrusă. La faţa locului au intervenit o autospecială de pompieri de la Secţia Mangalia, un echipaj SMURD B şi o Ambulanţă.

UPDATE! 7 martie 

Autorul accidentului mortal de la Mangalia din seara de 4 martie a fost reţinut de poliţişti. Potrivit anchetatorilor, şoferul este minor şi în seara respectivă s-a urcat beat la volan, fără a deţine permis de conducere, iar maşina cu care a fost implicat în accident nu era înmatriculată.
 

"La data de 06.03.2017, G.A.M. a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus in C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 07.03.2017 va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă" - se arată în comunicatul IPJ Constanţa. 



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Citeşte şi

Accident rutier la Mangalia. S-au înfipt cu mașina într-un gard de beton. Două persoane au ajuns la spital (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii