Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediile Transelectrica din Constanța, Tulcea și Galați, igienizate de Terra Clean Service (document)

ro

08 Mar, 2017 23:09 3012 Marime text

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Națională de Transport al Energiei Eletrice Transelectrica SA a atribuit un contract pentru servicii de curățenie în sediile ST Constanța - Lot 1 - Constanța, Lot 2 - Tulcea, Lot 3 – Galați.
Firma care se va ocupa de aceste servicii este Terra Clean Service SRL, pentru o valoare totală a contractului sau a contractelor de 103,386.98 de lei.         
 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, societatea Terra Clean Service a fost înființată în 2008, are sediul social în satul Malcoci, Comuna Nufăru, din județul Tulcea și este înregistrată cu un capital social subscris de 200 de lei , integral vărsat.
 
Asociați în firmă sunt Anamaria Ciocîrlan și Mircea Ciocîrlan, care au și calitatea de administratori.
 
Mircea Ciocîrlan mai este asociat sau acționar în societatea SC Terra Service SRL.
 
Potrivit vrajitorul.eu, bilanțul financiar pe 2005 arată o cifră de afaceri a SC Terra Clean Service SRL de 1.196.006 de lei și un profit brut al exercițiului de 52.022 de lei. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii