Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a îndreptat împotriva ABADL CNSC a declinat contestația depusă de Grup Petrol Marin SA către Tribunalul Constanța

ro

02 Jun, 2017 00:00 3061 Marime text
Societatea Grup Petrol Marin SA s-a adresat Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, contestând documentația de atribuire elaborată în cadrul unei licitaţii organizate de ABADL.
 
Prin contestația înregistrată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, SC Grup Petrol Marin SA, cu sediul în municipiul Constanța, Incinta Port Dana 34, județul Constanța, reprezentată legal prin Daniel-Ioan Cârstocea, a contestat documentația de atribuire elaborată în cadrul „licitației publice” pentru atribuirea sectoarelor de plajă libere și pentru atribuirea sectoarelor de plajă pe care se pot amplasa baze de agrement nautic cu motor/fără motor, inițiată de Administrația Națională „Apele Române” – Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral.
 
Grup Petrol Marin SA a solicitat consiliului „obligarea autorității contractante să procedeze la remedierea actelor ce afectează procedura de atribuire, în sensul înlăturării prevederilor de la pag. 5, Nota 1, alin. 4, din caietul de sarcini, potrivit căreia câștigătorii ofertanți care au participat la procedura de licitație organizată în anul 2016 ce au încheiat contracte de închiriere cu ABADL, sunt neeligibili deși îndeplinesc toate criteriile necesare participării la licitație”.
 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis excepția invocată, din oficiu, privind lipsa competenței materiale a CNSC în soluționarea cauzei și declină competența de soluționare a contestației formulată de SC Grup Petrol Marin SA, în contradictoriu cu Administrația Națională „Apele Română” – Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral către Tribunalul Constanța - Secția Contencios Administrativ și Fiscal. Dispune trimiterea de îndată a dosarului către Tribunalul Constanța - Secția Contencios Administrativ și Fiscal conform art. 12 alin. (3) Legea nr. 101/2016. Fără cale de atac. 2 / 2.

Despre Grup Petrol Marin SA

Înmatriculată la Registrul Comerţului în anul 1995, firma are sediul social în municipiul Constanţa, Incinta Port, Dana 34. Capitalul social subscris de 2.367.618,9 lei, integral vărsat, este compus din 213.299 de acţiuni. Societatea este deţinută de Blacioti Gheorghe, născut pe 28.07.1965, în Constanţa, cu 4,798% din capitalul social, Antonaru Ionel, născut pe 06.03.1954, în Constanţa, cu 14,396% din capitalul social, Cârstocea Florin, născut pe 15.05.1960, în Măneciu-Ungureni, Prahova, cu 79,784% din capitalul social, alţi acţionari PF, cu 1,022%. Persoane împuternicite sunt: Ionescu Carmen Mihaela, Cârstocea Florin, Cârstocea Daniel-Ioan. Grup Petrol Marin SA oferă alte servicii de alimentaţie.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii