Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAEDPP Constanţa caută diriginţi de şantier pentru extinderea Campusului Social „Henri Coandă“ (document)

ro

06 Feb, 2016 00:00 3482 Marime text
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa caută diriginţi de şantier pentru verificarea lucrărilor de execuţie a unităţilor locative din Campusul Social „Henri Coandă“.
 
În acest sens RAEDPP anunţă o procedură publică pentru atribuirea contractului „Servicii de verificare prin diriginţi de şantier a execuţiei lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiţie «Construire unităţi locative modulare în municipiul Constanţa şi lucrări tehnico-edilitare aferente» în Campusul Social «Henri Coandă», etapa a II-a“.
 
Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 29 februarie, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise pe 1 martie, ora 10.00. Agenţii economici vor depune o garanţie de participare de 5.000 de lei.
 
Contractul presupune verificarea execuţiei corecte a lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiţie „Construire unităţi locative modulare în municipiul Constanţa şi lucrări tehnico-edilitare aferente Campusului Social «Henri Coandă», strada Ştefăniţă Vodă, etapa a II-a“, din punct de vedere al parametrilor de calitate, timp, cost şi siguranţă. Serviciile vor fi prestate pe întreaga perioadă de execuţie a lucrărilor. Anumite clauze ale contractului sau obligaţii ce derivă din acesta sau din lege supravieţuiesc duratei contractului, întinzându-se după expirarea perioadei de implementare.
 
Campusul Social „Henri Coandă“ este format din zece module/blocuri, cu funcţiunea de locuinţe sociale colective, regim de înălţime P+2E, identice ca dimensiuni (31,60 m x 14,90 m), fiecare având suprafaţa construită de 470 mp. Cele zece tronsoane au câte 57 de unităţi modulare constituite în unităţi locative cu un dormitor (47,40%), două dormitoare (42,10%) şi trei dormitoare (10,50%), rezultând un total de 570 de unităţi locative.
 
Valoarea estimată totală a contractului este de 274.890 de lei fără TVA, din care 269.500 de lei fără TVA reprezintă serviciile de verificare a lucrărilor prin diriginţi de şantier, fără procentul de 2% aferent cheltuielilor diverse şi neprevăzute, iar 5.390 de lei fără TVA reprezintă procentul de 2% aferent cheltuielilor diverse şi neprevăzute.

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcţie de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Ovidiu-Cristian Tănase - preşedintele Consiliului de Administraţie, Sorin-Lucian Ionescu - membru CA, Dan-Liviu Bleau - membru CA, Georgiana Puşcasu - membru CA, Iulia-Mădălina Moţăţăianu - director general, Lăcrămioara-Carmen Bobe - director Direcţia Economică, Caterina Diamandescu - director Direcţia Juridică, Nicolae-Gheorghe Tudorache - director Direcţia Tehnică, Iuliana Dobrin - şef Serviciu Financiar-contabil, Cristina Casian - şef Birou Contabilitate, Mirela Eugenia Podac - inginer, Alina Stănilă - inginer, Tatiana Bangal - şef Birou Achiziţii Publice.
 
În secţiunea „Documente,“, puteţi vizualiza anunţul de participare la licitaţia pentru atribuirea contractului la care facem referire.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii