Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul „staţiunii tineretului”, la ceas aniversar Traian Cristea, şeful autorităţii locale de la Costineşti, împlineşte astăzi 69 de ani

ro

22 Jun, 2015 00:00 2480 Marime text
Primarul staţiunii Costineşti, Traian Cristea, împlineşte, astăzi, 69 de ani. Şeful autorităţii locale a câştigat, în vara lui 2012, cel de-al patrulea mandat, 41,27% dintre cetăţenii prezenţi la urne susţinându-l în continuare.

Ţinând cont de numărul de mandate obţinute cu sprijinul cetăţenilor, primarul „staţiunii tineretului” se numără printre edilii longevivi ai judeţului. Traian Cristea se numără şi printre primarii cu talente artistice, el fiind coautorul unei monografii a Costineştiului, care a apărut la sfârşitul anului 2005, intitulată „Costineşti - pagini de istorie locală”.

Costineştiul, „staţiunea tineretului”, o destinaţie aleasă atât de turiştii dornici de odihnă, cât şi de tinerii doritori de distracţie, s-a făcut remarcată, în ultimii an, cu implicarea lui Cristea, prin modernizarea infrastructurii (străzi asfaltate, o reţea de alimentare cu apă extinsă, blocuri noi) şi, mai recent, prin proiectul de amenajare a unei pieţe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii