Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding face apel către constănţeni să se alăture campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră“ (galerie foto)

ro

27 Apr, 2017 00:00 4218 Marime text
Polaris M Holding continuă campania de responsabilizare civică a cetăţenilor privind curăţenia oraşului „Curăţăm Constanţa Noastră“. Zi de zi, zeci de tone de deşeuri vegetale şi menajere sunt adunate de angajaţii companiei Polaris M Holding de pe străzile municipiului Constanţa.
 
Din păcate, în unele zone din municipiu, angajaţii Polaris M Holding găsesc depozite necontrolate de deşeuri în cantităţi mari: de la deşeuri provenite din construcţii, deşeuri vegetale, deşeuri reciclabile, până la deşeuri municipale.
 
De altfel, pe toată durata lunii aprilie, Polaris M Holding asigură servicii de salubrizare, în regim de voluntariat, în cadrul campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră“, iniţiată de Primăria Municipiului Constanţa, în zone care nu sunt incluse în programul de lucru plătit pentru colectarea şi transportul deşeurilor.
 
În cadrul campaniei de responsabilizare civică a cetăţenilor privind curăţenia oraşului „Curăţăm Constanţa Noastră“, angajaţii Polaris M Holding au găsit, pe 25 aprilie, în zonele strada Vifor Haiducu - Spitalul CFR; Cimitirul Musulman; strada Soveja nr. 61, bloc 55, în spatele acestuia, depozite necontrolate de deşeuri în cantităţi foarte mari, de la deşeuri provenite din construcţii, deşeuri voluminoase (mobilier, saltele), deşeuri vegetale, deşeuri reciclabile, până la deşeuri municipale.
 
Utilajele Polaris M Holding acţionează 24 de ore din 24, iar numărul de echipaje a fost suplimentat. De asemenea, a fost prelungit programul de lucru al angajaţilor, astfel încât zonele suplimentare, prevăzute în programul de curăţenie „Curăţăm Constanţa Noastră“, să fie salubrizate în totalitate. Deşeurile colectate din zonele igienizate sunt rezultatul nepăsării anumitor cetăţeni care aruncă deşeurile la întâmplare, în loc să le depoziteze în locuri special amenajate. În acest context, Polaris M Holding face apel către locuitorii municipiului Constanţa să aibă grijă de mediul înconjurător.
 
„Curăţăm Constanţa Noastră“ este o campanie de responsabilizare civică faţă de mediul înconjurător, prin intermediul căreia locuitorii municipiului Constanţa sunt invitaţi să participe la curăţenia oraşului în care locuiesc în aceeaşi calitate în care activează şi compania de salubrizare Polaris M Holding, de simplu voluntar.
 
Astfel, toţi locuitorii sunt invitaţi să desfăşoare acţiuni de igienizare în faţa blocului sau în faţa curţii unde locuiesc, iar în situaţia în care au nevoie de sprijin logistic, Polaris M Holding le pune la dispoziţie serviciul de colectare a deşeurilor.
 
Polaris M Holding face un apel către constănţeni să se alăture campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră“!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • serban_angel_stefan@yahoo,com 05 Jul, 2017 13:45 sunt interesat sa fiu voluntariat sa fac cu caretinie cu o echipa in parcuri