Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Podeţele pietonale de traversare a mini-canalelor din Satul de Vacanţă şi parcul Tăbăcărie, reabilitate

ro

07 Nov, 2016 00:00 2474 Marime text
Primăria Constanţa vrea să repare şi să vopsească podeţele pietonale de traversare a mini-canalelor din Satul de Vacanţă şi parcul Tăbăcărie. În acest sens, a anunţat că vrea să consulte piaţa în vederea executării contractului „Lucrări de reparare şi vopsire a podeţelor pietonale de traversare a mini-canalelor din Satul de Vacanţă şi parcul Tăbăcărie“.
 
Astfel, municipalitatea solicită opinia furnizorilor cu privire la cantităţile şi lucrările ce trebuie efectuate şi estimarea valorii fără TVA a acestor lucrări. Ofertele pot fi depuse până pe 11 noiembrie, data-limită pentru consultare fiind stabilită pe 16 noiembrie.
 
În cadrul lucrărilor de reparaţie şi vopsire, vor fi respectate următoarele cerinţe minime: demontarea structurilor metalice corodate şi înlocuirea acestora cu unele noi, identice; toate elementele metalice vor fi curăţate şi decapate de vopsea şi rugină; pe toate suprafeţele metalice se va aplica un strat de grund alchidic anticoroziv pentru exterior, cu rezistenţă la mediul umed; toate suprafeţele vor fi acoperite cu vopsea anticorozivă în două straturi; refacerea zidăriilor, a tencuielilor, a balustradelor şi a pavajelor la podeţele din beton.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii