Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMV Petrom SA, un nou membru în Directorat. Iată cine este

ro

26 Apr, 2017 15:10 4924 Marime text
OMV Petrom SA anunţă numirea lui Ştefan Waldner în funcţia de membru al Directoratului OMV Petrom şi Director Financiar, începând cu data de 1 iulie 2017, ca urmare a renunţării lui Andreas Matje la mandatul de membru al Directoratului.
 
De menţionat că Andreas Matje se va reîntoarce la sediul central al OMV, la Viena.
 
În conformitate cu prevederile art. 18.11 din Actul Constitutiv al OMV Petrom, Ştefan Waldner a fost numit membru al Directoratului, începând cu 1 iulie 2017, pentru perioada rămasă din mandatul lui Andreas Matje, respectiv până la data de 17 aprilie 2019.
 
Ştefan Waldner, născut în 1977, în Austria, deţine o diplomă de master în ştiinţe sociale şi economice acordată de Universitatea de Ştiinţe Economice şi Administrare a Afacerilor din Viena şi în management internaţional acordată de Community of European Management Schools (CEMS). Şi-a început cariera activând în consultanţă de management şi investment banking, a condus funcţia de Dezvoltare Corporativă şi Fuziuni şi Achiziţii a Grupului OMV, iar din 2014 ocupă funcţia de Director Financiar al OMV Petrol Ofisi AS din Turcia.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii