Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în acţionariatul Laurette Due SRL, deţinută de fostul pedelist Nicolae Gheorghe Tulea

ro

11 Dec, 2015 00:00 4536 Marime text

Modificări în acţionariatul societăţii Laurette Due SRL, deţinută de fostul pedelist constănţean Nicolae Gheorghe Tulea. În Monitorul Oficial, a fost publicată decizia prin care Mirela Marinela Mănăilă este cooptată în firmă. După cooptarea în societate a unui nou asociat, capitalul social este distribuit astfel: lui Nicolae Gheorghe Tulea îi revin 20% din capitalul social, iar Mirelei Marinela Mănăilă - 89%.
 
Omul de afaceri constănţean Nicolae Gheorghe Tulea a solicitat în acest an Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa autorizaţie de mediu pentru activitatea „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, restaurant, bar“. Nicolae Gheorghe Tulea a obţinut, în primăvara acestui an, autorizaţie de construire pentru modificarea proiectului unui imobil P+2E cu funcţiunea de cazare şi spaţii comerciale la parter, prin supraetajarea cu 20% din suprafaţa desfăşurată.
 
„Este o investiţie nouă. Hotelul are 16 camere, restaurant, bar, recepţie, dar şi lift. Pentru acest obiectiv, avem deja 20 de locuri de parcare, pe care le-am închiriat de la Primărie, pe partea laterală a Castelului. Cum promenada din Mamaia este o investiţie cu fonduri europene, nu am putut închiria locurile de parcare care se găsesc în faţa hotelului“, ne-a explicat în luna septembrie a acestui an Nicolae Tulea. Mini-hotelul este construit pe un teren în suprafaţă de 111 metri pătraţi, chiar vizavi de Castel, cu ieşire la aleea de promenadă a staţiunii Mamaia.

Despre Laurette Due SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma Laurette Due are ca obiect principal de activitate „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“, având un capital social subscris de 14.000 de lei. La finele anului 2013, societatea declara o cifră de afaceri de 790.193 de lei şi un profit net de 61.653 de lei, având opt angajaţi. Până în anul 2013, firma avea trei asociaţi: Claudiu Teodor Tulea, Marinela Laura Tulea şi Nicolae Gheorghe Tulea, primii cesiondându-şi toate părţile sociale către actualul asociat.

Citeşte şi

Autorizaţie de mediu pentru un hotel din centrul staţiunii Mamaia, deţinut de Nicolae Tulea

Licitaţie la UJCM cu un câştigător cunoscut

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii