Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:01 20 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un ofertant descalificat, trei admişi SC Laurette Due SRL şi-a adjudecat sectorul de plajă Mamaia V, subsector 21 (documente)

ro

03 Aug, 2016 00:00 2406 Marime text
 

Pe 29 aprilie anul curent, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a atribuit contractul de închiriere a sectorului de plajă Mamaia V, subsectorul 21, societăţii Laurette Due SRL.
 
Şedinţa de deschidere a ofertelor depuse s-a desfăşurat la sediul ABADL, fiind organizată în conformitate cu prevederile ordinului MMP nr. 453/21.03.2013 şi OUG 19/2006, cu modificările şi completările ulterioare. Ca urmare a anunţului de participare, la procedura de atribuire a contractului de închiriere şi a achiziţionării caietului de sarcini au fost depuse patru oferte pentru sectorul de plajă Mamaia V, subsector 21.
 
Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela Constantinescu, Rodica Vasile, Tănase Grasu, Valentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar.
 
Pentru închirierea sectorului de plajă Mamaia V, subsector 21, au fost depuse patru oferte, de către Medisafe Distribution SRL, New Media Connection SRL, Capuccino Due SRL şi Laurette Due SRL. Cei patru au venit cu următoarele oferte: Medisafe Distribution SRL - 15.204 lei, New Media Connection SRL - 21.720 de lei, Capuccino Due SRL - 16.290 de lei, Laurette Due SRL - 14.118 lei. 
 
Preţul de pornire a licitaţiei propus de ABADL a fost de 12.955,98 de lei. Criteriul aplicat pentru evaluarea ofertelor a fost „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“.
 
Comisia de evaluare a constatat că ofertantul Medisafe Distribution SRL nu a constituit garanţia de participare în cuantumul solicitat şi nu a îndeplinit condiţiile de calificare solicitate în caietul de sarcini, după cum urmează: ofertantul a constituit o garanţie de participare în cuantum de 647,8 lei, faţă de 1.295,60 de lei, cât s-a solicitat prin caietul de sarcini; din certificatul constatator prezentat de ofertant rezultă că acesta nu este autorizat să desfăşoare activităţile prevăzute la articolul 2 al anexei 1 din ordinul MMSC. Astfel, din certificatul constatator rezultă că ofertantul este autorizat să desfăşoare activitatea „comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice“. Din aceste motive, ofertantul Medisafe Distributions SRL a fost descalificat.
 
Ţinând cont de punctajul obţinut de ceilalţi trei ofertanţi şi de documentele prezentate, comisia de evaluare a decis atribuirea contractului de închiriere a unei plaje în sectorul Mamaia V, subsector 21, societăţii Laurette Due SRL, care a obţinut 93 de puncte. Ceilalţi ofertanţi au obţinut următorul punctaj: Capuccino Due SRL - 15 puncte, New Media Connection SRL - 20 de puncte.

Despre Laurette Due SRL

Laurette Due SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Răscoala 1907 nr. 5-7, îi are ca asociaţi pe Mirela Marinela Mănăilă, născută pe 1.04.1969, în Constanţa, cu 80% din capitalul social, şi Nicolae Gheorghe Tulea, născut pe 12.04.1945, în Constanţa, cu 20% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“, este Nicolae Gheorghe Tulea.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 29 aprilie în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului de plajă Mamaia V, subsector 21, societăţii Laurette Due SRL.
 
Tot acolo puteţi consulta şi declaraţiile de avere şi de interese ale lui Adrian Chera, ale Rodicăi Vasile, ale lui Tănase Grasu şi ale Liviei Nicolau. Precizăm că respectivele declaraţii de avere şi de interese au fost publicate pe site-ul ANI.

Citeşte şi

Ti-a placut articolul?

Comentarii