Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:02 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorizaţie de mediu pentru un hotel din centrul staţiunii Mamaia, deţinut de Nicolae Tulea

ro

04 Sep, 2015 00:00 2153 Marime text
Omul de afaceri constănţean Nicolae Gheorghe Tulea continuă investiţiile în centrul staţiunii Mamaia. În calitate de unic asociat şi administrator al firmei Laurette Due SRL, fostul democrat-liberal constănţean solicită Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa autorizaţie de mediu pentru activitatea „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, restaurant, bar“.
 
Patronul Laurette Due SRL a obţinut, în primăvara acestui an, autorizaţie de construire pentru modificarea proiectului unui imobil P+2E cu funcţiunea de cazare şi spaţii comerciale la parter, prin supraetajarea cu 20% din suprafaţa desfăşurată.
„Este o investiţie nouă. Hotelul are 16 camere, restaurant, bar, recepţie, dar şi lift. Pentru acest obiectiv, avem deja 20 de locuri de parcare, pe care le-am închiriat de la Primărie, pe partea laterală a Castelului. Cum promenada din Mamaia este o investiţie cu fonduri europene, nu am putut închiria locurile de parcare care se găsesc în faţa hotelului“, a explicat administratorul firmei Laurette Due SRL, Nicolae Tulea.
Mini-hotelul este construit pe un teren în suprafaţă de 111 de metri pătraţi, chiar vizavi de Castel, cu ieşire la aleea de promenadă a staţiunii Mamaia.

Despre Laurette Due SRL

Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe 3 septembrie 2015, firma Laurette Due SRL este deţinută şi administrată de Nicolae Gheorghe Tulea, născut la 12 aprilie 1945. Firma are ca obiect principal de activitate „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“, având un capital social subscris de 14.000 de lei. La finele anului 2013, societatea declara o cifră de afaceri de 790.193 de lei şi un profit net de 61.653 de lei, având opt angajaţi.
 
Până în anul 2013, firma avea trei asociaţi: Claudiu Teodor Tulea, Marinela Laura Tulea şi Nicolae Gheorghe Tulea, primii cesiondându-şi toate părţile sociale către actualul asociat.

Ti-a placut articolul?

Comentarii