Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii britanici de pe nava „HMS Daring“ s-au întâlnit cu reprezentanţii administraţiei din Constanţa

ro

27 Apr, 2017 00:00 3697 Marime text
O delegaţie a navei „HMS Daring“, aparţinând Marinei Regale Britanice, condusă de cdr. Marcus Hember, a fost primită, ieri, de către prefectul judeţului Constanţa, Adrian Nicolaescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, şi viceprimarul municipiului Constanţa Costin Răsăuţeanu. Militarii britanici au fost însoţiţi de ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti, Paul Brummel.
 
În cadrul întrevederii, reprezentanţii autorităţilor locale au făcut o scurtă prezentare a judeţului şi a principalelor proiecte şi obiective aflate în curs de dezvoltare, ţinând cont de poziţia strategică reprezentată de ieşirea la Marea Neagră.
 
Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti, Excelenţa Sa Paul Brummel, s-a declarat încântat că se află din nou la Constanţa, oraş în care este de fiecare dată foarte bine primit de către autorităţile locale. La rândul său, comandantul navei, cdr. Marcus Hember, a declarat că portul Constanţa este printre ultimele escale ale unui voiaj de nouă luni şi a apreciat buna colaborare militară româno-britanică.
 
În perioada 25.04.2017 - 27.04.2017, nava „HMS Daring“ va desfăşura o serie de activităţi specifice în comun cu Forţele Navale Române.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii