Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre face apel la sentimentele pensionarilor „Acţiunile la Portul Constanţa vor fi de folos nepoţilor dumneavoastră“ (galerie foto)

ro

22 May, 2014 00:00 1846 Marime text
Primăria municipiului Constanţa acordă recompense financiare persoanelor care au împlinit vârsta de 80 de ani, precum şi cuplurilor care sărbătoresc 50 de ani de căsnicie. Festivitatea de premiere a celor care fac parte din categoriile menţionate s-a desfăşurat, ieri, în sala mare a Casei de Cultură din municipiu, unde au fost invitaţi să participe toţi cei sărbătoriţi, însoţiţi de copii sau de nepoţi. Proiectul vine în sprijinul persoanelor de vârsta a treia şi a fost preluat şi de alte administraţii locale drept model de recunoaştere a meritelor aduse comunităţii de către cei mai longevivi cetăţeni. Sărbătoriţii primesc diplome, flori şi o sumă de bani din partea Primăriei Constanţa.
Ieri, edilul Constanţei, Radu Mazăre, a ţinut să le amintească constănţenilor prezenţi în sala mare a Casei de Cultură că „preluarea unui pachet de acţiuni din Portul Constanţa va micşora factura la încălzire“. „Oamenii care au pensii sau venituri mici trebuie ajutaţi. Degeaba pun borduri de granit în oraş, dacă oamenii abia trăiesc. Dacă termin războiul pentru Portul Constanţa, de la iarnă factura la căldură va fi mai mică cu un sfert. Trebuie să fim solidari. Cred că şi dumneavoastră aţi semnat consultarea cu privire la Portul Constanţa. Cât voi fi primar, vă promit că voi avea grijă de dumneavoastră. Acţiunile la Portul Constanţa vor fi de folos nepoţilor dumneavoastră“, le-a promis Radu Mazăre vârstnicilor constănţeni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii