Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de reparaţii şi de renovare la Şcoala Gimnazială „B.P. Hasdeu“ din Constanţa. Care este valoarea contractului

ro

08 Aug, 2017 00:00 2510 Marime text
Şcoala Gimnazială nr. 12 „B.P. Hasdeu“ din Constanţa intră în reparaţii. Unitatea de învăţământ anunţă organizarea unei licitaţii pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparaţii şi de renovare“, în valoare estimată de 34.313,82 de lei fără TVA.
 
Contractul constă în executarea lucrărilor de finisaje interioare, şape şi pardoseli din parchet laminat, la sediul Şcolii Gimnaziale nr.12 „B.P. Hasdeu“ Constanţa. Termenul de execuţie a lucrărilor este de maximum zece zile. Ofertele vor fi depuse până pe data de 9.08.2017.
 
Operatorii economici trebuie să aibă capacitatea profesională de a executa lucrările de finisaje interioare. Pentru demonstrarea experienţei similare, se va prezenta lista cuprinzând principalele lucrări executate. Dovada experienţei similare se va face prin documente care atestă realizarea lucrărilor în instituţii similare, în cuantum de minimum 34.313,82 de lei fără TVA. Operatorii economici vor face dovada respectării normelor SSM şi PSI, cât şi a transportului deşeurilor şi molozului rezultate din lucrările executate în conformitate cu legislaţia de mediu în vigoare.
 
Documentele de calificare, oferta tehnică şi oferta financiară se vor depune la sediul Şcolii Gimnaziale nr.12 „B.P. Hasdeu“ Constanţa, până la data de 9.08.2017 ora 12.00. Oferta financiară se va prezenta în lei fără TVA, se va publica în catalogul electronic din SEAP, iar în paralel va fi depusă în plic închis odată cu documentaţia de calificare şi oferta tehnică. Oferta depusă după data-limită de primire a ofertelor nu va fi luată în considerare. Finalizarea achiziţiei se va realiza în SEAP. Pentru întocmirea ofertei, se va solicita caietul de sarcini de la sediul Şcolii Gimnaziale nr. 12 „B.P. Hasdeu“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii