Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:32 08 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcoala Gimnazială nr. 12 „B.P. Hasdeu“ din Constanţa intră în reabilitare. Detalii (document)

ro

28 May, 2019 00:00 1403 Marime text
Şcoala Gimnazială nr. 12 „B.P. Hasdeu“ Constanţa va reabilita holurile celor trei etaje, casa scării elevilor şi casa scării profesorilor. În acest sens, unitatea de învăţământ va organiza şi desfăşura o procedură publică pentru atribuirea contractului ce are ca obiect executarea lucrărilor de modernizare.
 
Contactul „Lucrări finisaje interioare, reparaţii interioare la holuri P + 3 şi casa scării elevi şi casa scării profesori, zugrăveli/vopsitorii - la sediul Şcolii Gimnaziale nr.12 B.P. Hasdeu“ are o valoarea estimată de 79.082,67 de lei. Ofertele vor fi depuse pe data de 31.05.201, ora 12:00.
 
Termenul de execuţie lucrări - 15 zile lucrătoare, cu începere pe data de 01.07.2019. Garanţia lucrărilor este de 2 ani. De asemenea, garanţia de buna execuţie se va constitui în cuantum de 10%. Operatorii economici trebuie să aibă capacitatea profesională de a executa lucrări de finisaje interioare, reparaţii interioare la holuri P + 3 şi casa scării elevi şi casa scării profesori, zugrăveli/vopsitorii.
 
Propunerea tehnică se va întocmi în concordanţă cu specificaţiile caietului de sarcini. Propunerea financiară va fi exprimată în lei, fără TVA, şi va fi constituită din devize de lucrări conform listelor de cantităţi împreună cu extrase de resurse (material, manoperă, utilaj, transport). Ofertanţii vor face dovada experienţei similare prin prezentarea unei liste a lucrărilor realizate în ultimii 3 ani, însoţită de recomandări de recepţie pentru serviciile cele mai importante şi orice alte acte doveditoare semnate de beneficiarii lucrărilor. De asemenea, operatorii economici vor face dovada transportului deşeurilor şi molozului rezultate din lucrările executate. Contractul va fi atribuit în baza criteriului preţul cel mai scăzut, în condiţiile îndeplinirii cerinţelor din caietul de sarcini.
 
Documentele de calificare, oferta tehnică şi oferta financiară se vor depune în plic închis la sediul Şcolii nr. 12 „B.P. Hasdeu”, până la data de 31.05.2019, ora 12.00. Vizionarea amplasamentului se poate face zilnic în perioada de depunere a ofertelor la sediul unităţii, între orele 9.00-13.00.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii