Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Licitaţie organizată de ISU „Dobrogea“, reclamată la CNSC de firma Autoklass Center SRL din Bucureşti

ro

11 Oct, 2017 00:00 3012 Marime text
Societatea Autoklass Center SRL, cu sediul în Bucureşti, a apelat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), nemulţumită de o licitaţie organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“.
 
Firma a depus o contestaţie privind procedura de licitaţie deschisă, online, cu fază finală de licitaţie electronică, organizată, în vederea atribuirii „Acordului-cadru pentru servicii de reparare şi de întreţinere a autovehiculelor şi a echipamentelor conexe pentru autospecialele din parcul ISU Constanţa - 12 luni, lotul 1 - serviciul de reparaţii şi întreţinere a autovehiculelor şi a echipamentelor conexe pentru autospecialele Mercedes-Benz“, de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ al Judeţului Constanţa, în calitate de autoritate contractantă. Contestatorul a solicitat anularea procedurii pentru lotul 1. CNSC a respins ca inadmisibilă contestaţia formulată de SC Autoklass Center SRL, în contradictoriu cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“.

Autoklass Center SRL, în datele Registrului Comerţului

Cu sediul în Bucureşti, firma a fost înfiinţată în anul 2003. Capitalul social subscris este de 7.578.270 de lei, integral vărsat, compus din 21.966 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale de 345 de lei. Asociaţi persoane juridice sunt Perini Lang Holding SA, cu 29,963% din capitalul social, Romstal Investment SRL, cu 44,859% din capitalul social, Framan SRL, cu 20,363% din capitalul social, Violeta Dana Chiru, cu 0,005% din capitalul social, Thomas Jurgen Schunn, cu 0,164% din capitalul social, Cinezan Ioan, cu 0,005% din capitalul social, Dumitru Telespan, cu 0,005% din capitalul social, Gabriel Ioan Negrilă, cu 0,032% din capitalul social, Ileana Carmen Gonczy, cu 0,005% din capitalul social, Roberto Daniel Grecu, cu 0,005% din capitalul social, Adriana Maria Gherman, cu 0,014% din capitalul social, şi Gavril Ovidiu Henter, cu 4,58% din capitalul social.
 
Persoane împuternicite sunt: Aurelian Cîrlan - împuternicit sucursală, Roberto Daniel Grecu - administrator, membru în Consiliul de Administraţie, Birol Menabil - împuternicit sucursală, Gabriel Ioan Negrilă - membru în CA, împuternicit sucursală, Dan Şerbănescu - administrator, membru în CA, Dan Şerbănescu - împuternicit sucursală, Roberto Neagă - împuternicit sucursală, Corneliu Florin Paraschiv - membru în CA, Teodora Luiza Grigorescu - împuternicit sucursală. Autoklass Center SRL desfăşoară activităţi de comerţ cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii