Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnalista Feri Predescu, la ceas aniversar

ro

05 May, 2014 00:00 3774 Marime text
Cunoscuta jurnalistă constănţeană Feri Predescu îşi sărbătoreşte, astăzi, ziua de naştere. Feri Predescu a fost, ani buni, corespondent al TVR. De mai bine de zece ani, este corespondent al cotidianului Evenimentul Zilei. Este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din Constanţa, a cărui voce s-a făcut auzită la nivel naţional. Vreme de câţiva ani, a fost redactor-şef al postului local Radio Sky. Chiar şi acum, se spune despre acea perioadă că a fost cea mai bună pentru postul de radio constănţean.
Ce se „ascunde“ însă în spatele celui mai sonor nume din presa din Constanţa? Zeci de ani de muncă, dăruire, implicare totală. Încăpăţânare, curaj, perseverenţă.
Feri Predescu este ziaristul direct, extrem de incomod. Nu de puţine ori, a deranjat pentru că a vrut să afle adevărul, să scrie despre el, să deconspire situaţii şi scenarii care trebuiau să rămână departe de ochii presei.
Trebuie menţionat faptul că Feri Predescu a deranjat, în mai multe rânduri, actuala administraţie locală din Constanţa. De-a lungul timpului, jurnalista a rămas fidelă propriilor credinţe şi unui sistem de valori de nezdruncinat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • petre tanase 06 May, 2014 01:46 La Multi Ani Feri !!