Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie de peste jumătate de milion de lei, la start Centru de informare turistică în localitatea Crucea (document)

ro

26 Feb, 2015 00:00 1826 Marime text


Locuitorii comunei Crucea şi nu numai vor beneficia, în viitorul apropiat, de un centru de informare turistică. Acesta va fi dotat cu aparatură pentru informarea celor interesaţi de trasee turistice, obiective sau facilităţi de cazare în zonă.

În acest sens, Primăria Comunei Crucea a organizat şi desfăşurat o procedură publică pentru atribuirea contractului „Execuţie Centru local de informare turistică în comuna Crucea şi proximităţi. Dezvoltare şi marketing turistic“. Aşa cum reiese dintr-un anunţ de intenţie, publicat pe licitatiapublica.ro, valoarea estimată fără TVA a contractului este de 578.844 de lei. Ofertele au fost deschise pe data de 18.02.2015. Contractul este finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurala - PNDR.

 Cerinţe pentru ofertanţi

 Societăţile care au participat la licitaţie au avut de îndeplinit mai multe condiţii. În primul rând, să nu fi fost condamnate în ultimii cinci ani, prin hotărâre definitivă a unei instanţe judecătoreşti, pentru participare la activităţi ale unei organizaţii criminale, pentru corupţie, pentru fraudă sau pentru spălare de bani. O altă condiţie a fost ca ofertanţii să nu fi intrat în faliment ca urmare a hotărârii pronunţate de judecătorul-sindic. Societăţile ofertante erau obligate să-şi îndeplinească obligaţiile de plată a impozitelor, a taxelor şi a contribuţiilor de asigurări sociale către bugetele componente ale bugetului general consolidat. Media cifrei de afaceri globale pentru ultimii trei ani financiari încheiaţi ai ofertanţilor trebuia să fie de cel puţin 1.132.112 lei. Mai mult, ofertanţii au prezentat o listă a principalelor lucrări executate în ultimii cinci ani şi au făcut dovada că au executat lucrări similare în valoare cumulată de minimum 566.056 de lei, fără TVA, la nivelul a cel puţin un contract. O altă condiţie impusă ofertanţilor a fost ca aceştia să facă dovada că dispun de echipamentele, de utilajele şi de mijloacele de transport necesare îndeplinirii contractului. Totodată, ei au trebuit să prezinte garanţii privind derularea contractului în bune condiţii şi implicarea unor persoane cu pregătirea solicitată de autoritatea contractantă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii