Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire sub semnul gustului MGC Topoloveni aduce pe litoral produse tradiţionale fabricate în România (galerie foto)

ro

23 May, 2015 00:00 3816 Marime text
Vineri, hotelierii de pe litoral, operatorii de turism şi maeştrii bucătari au avut o întâlnire „delicioasă“ cu reprezentanţii MGC Topoloveni, compania care operează unul dintre cele mai moderne complexe de fabrici din sectorul alimentar din România. Când auzim de Topoloveni, ne gândim prima dată la deja celebrul magiun de Topoloveni. Se pare însă că MGC Topoloveni înseamnă mult mai mult decât atât: înseamnă patru fabrici foarte mari deschise la Topoloveni în 2002, care duc mai departe brandul de ţară. Aici se fabrică numeroase produse şi conserve pe care specialişti în bucătăriile de tip Horeca, şi nu numai, le folosesc de mai mulţi ani, având un feedback pozitiv din partea clienţilor. Gamele Spring Foods, Bunătăţi de Topoloveni şi A la carte au fost concepute să răspundă preferinţelor diversificate ale consumatorilor, iar Gurmando's a fost gândit să deservească nevoile companiilor care activează în domeniul HoReCa. Produsele premium Bunătăţi de Topoloveni sunt rezultatul procesului de culegere şi preparare a legumelor şi fructelor când este vremea lor. Astfel, marca Bunătăţi de Topoloveni oferă românilor produse specifice fiecărui anotimp.
 
Gama A la carte a fost creată pentru consumatorii cărora le place să experimenteze în bucătărie. Ingrediente că pesto, pastă de ardei iute, dulceaţă de ceapă, dulceaţă de ardei iute şi gutui cu ghimbir promit să inspire consumatorii în a găti şi a mânca creativ.
 
De câţiva ani, MGC Topolveni comercializează produsele de top fabricate la Topoloveni şi în magazinele de retail, astfel că cei care vor să se convingă de gustul autentic al produselor pot da o fugă până la cel mai apropiat supermarket pentru a se aproviziona cu o gama variată de conserve fabricate din materie primă provenită de la producători autentici din România.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii