Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Individul suspectat că a înjunghiat un tânăr în parcarea clubului Bamboo din staţiunea Mamaia a fost identificat

ro

03 May, 2017 22:24 3584 Marime text
În urma cercetărilor desfășurate de către polițiștii constănțeni, în cazul comiterii infracțiunii de tentativă de omor din stațiunea Mamaia de weekend-ul trecut, a fost identificat autorul faptei, în persoana lui I.F., în vârstă de 26 de ani, din Năvodari.

În această seara tânărul în cauză a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul IPJ Constanța. Mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Suspectul are antecedente penale. 

Reamintim că, în dimineaţa de 30 aprilie în apropierea parcării clubului Bamboo din Mamaia a avut loc un atac sângeros. Un tânăr de 29 de ani a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce a fost înjunghiat.  

UPDATE. 4 mai 2017 ora 13.50

​Magistraţii de la Tribunalul Constanţa au emis pe numele suspcetului mandat de arestare preventiovă pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea ed Apel Constanţa. 

Citeşte şi: 

Atac la clubul Bamboo din Mamaia Un tânăr de 29 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii