Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imprimare la costuri mici O nouă gamă de multifuncţionale inkjet color cu reîncărcare, lansată de compania Brother (galerie foto)

ro

25 Sep, 2015 00:00 2381 Marime text
Brother Central & Eastern Europe - Reprezentanţă în România a lansat pe piaţa locală noua gamă de imprimante şi multifuncţionale inkjet color A4, dedicate utilizatorilor casnici şi afacerilor mici.
 
Această nouă gamă a fost creată pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pieţei de imprimare la costuri foarte mici. Cu acest prilej, ieri, la Constanţa, Crucial Systems & Services şi Brother - Reprezentanţă în România au organizat Roadshow-ul 2015 „Noile soluţii de la Brother“.
 
În cadrul evenimentului, partenerii şi clienţii Brother au asistat la prezentarea celor mai noi echipamente inkjet color, gama InkBenefit Plus, cu rezervoare de cerneală reîncărcabile şi flacoane de cerneală incluse, pentru un cost pe pagină extrem de redus.
Invitaţii au testat echipamentele DCP-T300, DCP-T500W şi DCP-T700W, precum şi simplitatea modului de reîncărcare a acestora. Pe măsură ce utilizatorii din birourile mici şi de acasă sunt tot mai atenţi la costul pe pagină şi doresc să imprime mai mult cu un cost tot mai mic, gama InkBenefit Plus pare a fi alegerea perfectă pentru ei.
 
„Deoarece utilizatorii solicită imprimare zilnică, simplă şi fiabilă şi pentru că am făcut posibil un flux de lucru neîntrerupt, produsele Brother sunt atrăgătoare pentru aceştia. Acestor standarde performante de imprimare de înaltă calitate le este adăugată şi o perioadă extinsă de confort. Toate modelele noii serii au o garanţie extinsă de trei ani, oferită de Brother. Fiabilitatea recunoscută şi costul pe pagină ultrascăzut fac din această gamă o soluţie de imprimare ideală“, a declarat Mirela Otlacan, National Sales Manager Brother România.

InkBenefit Plus, formată din trei echipamente multifuncţionale inkjet color 

Gama InkBenefit Plus este formată din trei echipamente multifuncţionale inkjet color destinate birourilor mici şi medii şi utilizatorilor casnici: DCP-T300, DCP-T500W şi vârful de gamă, DCP-T700W.
Toate cele trei modele oferă imprimare economică, inteligentă şi de mare volum datorită sistemului uşor de utilizat de rezervoare de cerneală reîncărcabile.
 
Sistemul permite utilizatorilor să reumple rezervoarele utilizând flacoanele de cerneală Brother disponibile.
Noul sistem este foarte economic datorită capacităţii mari a flacoanelor: cu cel de cerneală neagră (120 ml), cu un preţ recomandat de numai 39 de lei, se pot imprima până la 6.000 de pagini, cu un cost pe pagină de numai 0,0065 de lei.
 
Echipamentele multifuncţionale Brother DCP-T300, DCP-T500W şi DCP-T700W sunt certificate Energy Star.
 
Preţurile recomandate de vânzare sunt: pentru DCP-T300 - 799 de lei, pentru DCP-T500W - 899 de lei iar pentru DCP-T700W - 1.059 de lei.
Gama InkBenefit Plus este rezultatul abordării de către Brother a echipamentelor inkjet cu un cost foarte scăzut pe pagină şi uşor de utilizat.
 
Aceasta a debutat în 2014 cu introducerea pe piaţă a seriei Ink Benefit, care a devenit rapid una dintre gamele de succes ale Brother.
Noua abordare a produselor, centrată pe cartuşe de mare capacitate, şi, în acelaşi timp foarte accesibile, s-a potrivit foarte bine aşteptărilor utilizatorilor finali, rezultatele văzându-se în piaţă.
 
Ca în fiecare an, va fi prezentată oferta Brother de echipamente profesionale destinate mediului corporate, cu noile soluţii pentru birouri mobile şi soluţii de scanare. Vor fi testate în cadrul sesiunilor interactive cele mai noi echipamente inkjet şi laser.

Cost pe pagină, scăzut

Datorită succesului gamei Ink Benefit, cota de piaţă a Brother pentru echipamente inkjet A4, din centrul şi estul Europei, a crescut cu aproape 20% (2014 vs. 2013), în ciuda scăderii totale a pieţei inkjet A4 cu mai mult de 10%, an după an.
 
Încurajată de acest succes, compania Brother a decis să facă un nou pas, oferind pieţei modelele InkBenefit Plus, cu un cost pe pagină şi mai scăzut.
 
Brother estimează că noua gamă va fi de asemenea de succes în centrul şi în estul Europei, întrucât analiza segmentului pieţei indică o continuare a creşterii la această categorie de produse.

Despre Crucial Systems & Services

De peste 17 ani, Crucial Systems & Services este prezentă pe piaţa din sud-estul României, o piaţă mereu în schimbare, din ce în ce mai exigentă când vine vorba de noutate. Crucial Systems & Services este formată dintr-o echipă unită, care este conştientă că, în aceste zile, instruirea continuă în segmentul tehnologic este o cerinţă minimă pentru succes.
 
Pe piaţa locală, Crucial Systems & Services oferă serviciul de Helpdesk 24 ore/zi, 365 de zile/an în limba română, unde problemele de service ale clienţilor sunt rezolvate de o echipă de ingineri cu experienţă, specializaţi atât pe asistenţă hardware, cât şi pe asistenţă software (aplicaţii economice, medicale, managementul documentelor şi arhivă electronică, CRM, ERP, Business Intelligence) şi consultanţă IT&C.
 
Având implementat un Data Center modern, Crucial Systems & Services oferă servicii de back-up de date, web hosting, servicii SaaS - „software as a service“ (arhivare, CRM online, share point).
 
Pe plan extern, Crucial Systems & Services este distribuitor de soluţii pentru protecţia informaţiilor prin clasificare Titus, în Bulgaria şi Republica Moldova.

Despre Brother Central & Eastern Europe

Brother Central & Eastern Europe este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Fondată în anul 1908, în Japonia, compania a intrat pe piaţa din Europa în anul 1958, prima unitate de producţie fiind deschisă în Dublin.
 
În prezent, compania îşi desfăşoară activitatea în 44 de state, iar produsele sale sunt comercializate în peste 100 de ţări.
 
Produsele Brother includ imprimante, echipamente multifuncţionale, faxuri şi echipamente pentru etichetat. Noile produse, care au la bază o tehnologie avansată, includ echipamente precum scanere şi imprimante mobile, dar şi soluţii pentru managementul documentelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • chivu andrei 25 Sep, 2015 11:03 calculaorul este deja un mijloc de a ne exrimat tot mai usor gandurile in scris si in desen, modalitatea de le trasmite si altora bineinteles ca poate fi prea bine inlesnita de accesul usor la tehnologia print