Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Big Brother, la Hârșova! Primăria va instala peste 150 de camere video pe străzile din localitate! (DOCUMENT)

ro

05 Apr, 2024 17:00 649 Marime text
 
 
  • Proiectul face referire la realizarea unui sistem complex de monitorizare video de ultima generație, pentru supravegherea secțiunilor de drum publice relevante de pe raza orașului Hârșova, jud. Constanta, prin achiziționarea unui număr de 154 camere video IP cu analiza și inteligență artificială, concentrate în 154 puncte de interes.
 
Orașul Hârșova, din județul Constanța, achiziționează produse, servicii de instalare și de asigure a service-ului după instalare, în cadrul Proiectului „Sistem de monitorizare a traficului rutier în orașul Hârșova, județ Constanța”.
 
Descrierea succintă
 
Proiectul face referire la realizarea unui sistem complex de monitorizare video de ultima generație, pentru supravegherea secțiunilor de drum publice relevante de pe raza orașului Hârșova, jud. Constanta, prin achiziționarea unui număr de 154 camere video IP cu analiza și inteligență artificială, concentrate în 154 puncte de interes.
 
Amplasarea acestor camere a fost aleasă în funcție de obiectivele care se aflî in zonă și de gradul de vizibilitate al punctului respective.
 
Completarea sistemului existent cu un sistem performant de monitorizare și analiza a traficului rutier va duce la îmbunătățirea traficului și siguranța pietonilor în zonele deservite de acesta.
 
Valoarea totală a contractului/lotului: 2.353.261,41 de lei, iar serviciile vor fi asigurate de compania Konica Minolta Business Solutions România, din Cluj.
 
Despre Konica Minolta Business Solutions România
 
Potrivit Termene.ro, SC Konica Minolta Business Solutions România SRL se ocupă de comerțul cu ridicata al altor mașini și echipamente de birou și este controlată de compania Konica Minolta Business Solutions Europe GMBH, din Germania. Ca administratori apar Ignat Helmut, din București, și Zednicek Pavel, din Cehia. Ignat Helmut mai apare în Tangi Photo SRL.
 
Pentru anul 2022, Konica Minolta Business Solutions România SRL (având la activ mai multe contracte publice) a declarat o cifră de afaceri netă de 165.303.920 de lei și o pierdere netă de 5.013.960 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Licitații Constanța
Primăria Costinești se digitalizează cu bani din PNRR. Sistemul informatic integrat, furnizat de Integrisoft Solutions SRL (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii