Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie care vindea ghiocei, sancţionată de poliţiştii locali constănţeni

ro

23 Feb, 2017 14:51 15615 Marime text
O femeie din Constanţa care vindea ghiocei la un colţ de stradă a fost sancţionată astăzi de către poliţiştii locali care se aflau în misiune de combatere a evaziunii fiscale. Potrivit unor martori, poliţiştii locali, care erau însoţiţi şi de doi jandarmi i-au confiscat marfa femeii care vindea ghiocei cu 1 leu bucata. Incidentul care a avut loc astăzi în Piaţa CET din Constanţa a fost sancţionat în termeni duri de martori pe o reţea de socializare. 
 

 "Evaziune fiscala eradicata in Constanta. Se intampla acum!. Tanti vindea 6 buchetele de ghiocei. Inconjurata de 2 politisti locali si 2 jandarmi. Am inteles ca s-a ales cu avertisment si confiscarea....ghioceilor" - se arată în postarea lui Ştefan Muraraşu pe contul său de Facebook. 


Sursa foto: Facebook Ştefan Muraraşu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • babio 23 Feb, 2017 21:47 cu femeia asta au capat evaziunii fiscale din Romania,aceasta femeie era utima si au reusit sa o prinsa dupa ere de filaj...... de traim in ROMANIA ...........
  • psd-ist & patriot 23 Feb, 2017 15:16 2 politisti locali si 2 jandarmi au capturat marfa de contrabanda de 6 lei (6 buchete de ghiocei!!)!! Bravo celor 2 politisti locali si 2 jandarmi care isi justifica astfel salariile de mii de lei!!! CONTRABANDISTELE care vind ghiocei, patrunjel, marar, leustean sa fie pedepsite fara mila!! Bugetarii care cauzeaza pierderi de pina la 200,000 Lei SA NU FIE PEDEPSITI!!!