Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziție de pictură la Murfatlar. Autorii creațiilor sunt elevi ai Şcoalii Gimnaziale „Adrian V. Rădulescu” (galerie foto)

ro

24 Mar, 2017 17:33 1904 Marime text

Casa de Cultură a oraşului Murfatla
r a găzduit, astăzi, expoziţia Graphic Art, organizată de Constantina Lepădatu, profesor de desen la Şcoala Gimnazială „Adrian V. Rădulescu”. Lucrările expuse au  fost realizate de elevi ai şcolii.

Tema expoziţiei a fost grafica, o ramură a artei plastice. Eleva Maria Ilinca, în lucrările sale, a prezentat o grafică a formelor colorate. Rareş Popescu, elev în clasa a VII-a, a realizat lucrări de grafică, unde pune accent pe cele două elemente de limbaj plastic: linia şi punctul, impresionante prin emoţia şi ineditul lor. O altă expozantă, Teodora Ghiţescu, de la Liceul Teoretic Murfatlar, s-a remarcat prin complexitatea graficii dată de candoarea culorilor, ilustrând „Feminităţi ale globului”.

Invitaţii au ţinut alocuţiuni, iar elevii prezenţi au fost curioşi să afle sursa de inspiraţie, timpul alocat lucrului, motivaţia interioară a fiecărui artist în devenire. 
 
Tinerii şi talentaţii graficieni au fost felicitaţi de părinţi, profesori, colegi participanţi la eveniment, au primit diplome din partea primarului oraşului Murfatlar, Valentin Saghiu, dar şi din partea şcolii. 
            
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii