Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Evaluator de risc la securitatea fizică“ Un nou curs de perfecţionare, organizat de CCINA

ro

21 Oct, 2014 00:00 2003 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, în parteneriat cu SC First Mix Development - 1MD, un nou curs de perfecţionare autorizat ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări), intitulat „Evaluator de Risc la Securitatea Fizică“. Acesta va începe în luna noiembrie şi se va desfăşura pe durata a trei săptămâni, la sediul CCINA.

Cursul este destinat atât persoanelor angajate a unor entităţi juridice, cât şi persoanelor fizice autorizate, având ca obiect de activitate evidenţierea şi evaluarea riscurilor determinate de factorii de ameninţare şi de vulnerabilităţile care pot pune în pericol viaţa, integritatea corporală sau libertatea persoanei ori care pot aduce prejudicii valorilor deţinute de organizaţii, analiza situaţiei obiectivelor din punctul de vedere al asigurării securităţii fizice şi propunerea de măsuri concrete de tratare a acesteia, în vederea încadrării riscurilor în limite permise.
 
Tematica pe care se axează cursul este diversificată. Astfel, cursanţii vor învăţa să aplice procedurile de calitate în cadrul procesului de evaluare, se vor familiariza cu strategiile de comunicare în domeniul riscului şi vor afla informaţii privind: documentarea necesară realizării evaluării de risc la securitatea fizică, stabilirea contextului de evaluare a riscurilor la securitatea fizică, identificarea riscurilor posibile la securitatea fizică, analiza riscurilor la securitatea fizică, estimarea riscurilor la securitatea fizică, tratarea riscurilor la securitatea fizică şi monitorizarea şi actualizarea riscurilor la securitatea fizică.
 
Cei care vor să se înscrie la cursul organizat de CCINA trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: studii superioare finalizate, experienţă de minimum trei ani în domeniul organizării, planificării, pregătirii, executării sau exercitării controlului măsurilor de securitate, în formele prevăzute de lege, să facă dovada cunoştinţelor tehnice şi legale în domeniile protecţie mecanico-fizică, sisteme de alarmare împotriva efracţiei, pază şi intervenţie evenimente, transport valori, monitorizare sisteme de alarmare. Pentru înscrieri sau informaţii suplimentare, doritorii pot suna la numerele de telefon 0241.619.854, interior 225, 0723430256 sau să trimită un mesaj la adresa de e-mail carmen.grigor@ccina.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii