Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSP Constanţa angajează asistent medical

ro

01 Mar, 2017 19:23 3804 Marime text
Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa organizează concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant specializarea igienă şi sănătate publică în cadrul Departamentului supraveghere în sănătate publică/Compartimentul de evaluare factori de risc din mediul de viaţă şi muncă/ Igiena mediului, igiena alimentului, igiena colectivităţilor de copii şi tineret, programe de sănătate în relaţie cu mediul, statistică.

Potrivit anunţului publicat în Monitorul Oficial proba scrisă este programată pentru data de 4 aprilie 2017 ora 10.00, iar interviul va avea loc în data de 6 aprilie 2007, ora 14.00. Pentru a participa la concurs candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii printre care nivelul studiilor – diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de stidii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, specializarea igienă sau specializarea igienă şi sănătate publică şi certificat OAMGMAMR vizat la zi.

Dosarele se pot depune la sediul DSP, din Aleea Lăcrămioarei, nr. 1, în termen de 10 zile de la publicarea acestui anunţ în Monitorul Oficial. Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia stabilită se afişează la sediul din Aleea Lăcrămioarei. Relaţii suplimentare se pot obţine la nr. de telefon 0241/480.947. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii