Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţii de 100.000 de lei DGRFP Galaţi cumpără sisteme staţionare de arhivare pentru AJFP Constanţa (document)

ro

15 Jun, 2015 00:00 2271 Marime text
Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi lansează organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Sisteme staţionare de arhivare (40 de bucăţi)“. Valoarea estimată a contractului este de 96.774 de lei, fără TVA. Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 20 iunie.
 
Potrivit anunţului publicat pe licitatiapublica.ro, beneficiarii bunurilor solicitate sunt structuri din Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Constanţa, prin Serviciul de Colectare, SFM Medgidia, SFM Mangalia, Inspecţie fiscala, BCSI (20 de bucăţi), Biroul Vamal Constanţa Sud (20 de bucăţi). Instituţiile solicitante justifică necesitatea de a asigura condiţii optime de arhivare clasică a documentelor prin dotarea cu sisteme de depozitare şi arhivare cu funcţionalitate ridicată, care să permită utilizarea eficientă a spaţiilor disponibile ce au această destinaţie. Sistemele de arhivare staţionare vor fi alcătuite din module metalice, care vor asigura o capacitate totală de stocare de 42 de milioane de documente pe fiecare sistem. Sistemele vor avea următoarele caracteristici: 3x1.000 mm lungime, 1x600 mm adâncime, 2.592 mm înălţime, 7 nivele rafturi utile, distanţă între poliţe 6 buc x 328 mm + 1 bucată x 368 mm. De asemenea, vor avea o capacitate de încărcare de 50 kg/poliţă, iar ramele verticale de capăt vor fi închise pe ambele părţi cu panouri cu inserţii de aliaj dur de oţel. Toate componentele sistemelor de arhivare vor fi protejate împotriva coroziunii, utilizându-se la realizarea acestora material metalic galvanizat. Elementele vor fi vopsite în câmp electrostatic cu o grosime minimă a stratului de vopsea de 60 mm, iar piesele de asamblare vor fi în totalitate zincate.
 
În ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, secţiunea „Documente“, poate fi vizualizat anunţul publicat de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii