Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine a închiriat Primăria spaţiul? Se deschide un nou club pentru pensionari în Constanţa

ro

03 Mar, 2014 00:00 3261 Marime text
Pe masa consilierilor locali, care se vor întâlni într-o şedinţă ordinară pe data de 5 martie, se află şi proiectul de hotărâre privind aprobarea închirierii unui spaţiu aferent unui nou club pentru pensionari.
 
Aleşii urmează să aprobe următoarele puncte: închirierea unui spaţiu care aparţine SC Metachim SA, situat în Constanţa, Aleea Daliei 14, Bl. 119 A3, pentru înfiinţarea unui club de pensionari, constituirea unei comisii de specialişti din cadrul Direcţiei Administraţie Publică Locală, Direcţia Financiară şi Direcţia Asistenţă Persoane Vârstnice ale cărei atribuţii şi componenţă vor fi stabilite prin dispoziţie de primar. „În municipiul Constanţa funcţionează şapte cluburi pentru pensionari, situate în diferite zone ale oraşului.

Urmare a succesului de care s-au bucurat aceste cluburi în rândurile persoanelor vârstnice şi a cererilor repetare ale pensionarilor din bd. Alexandru Lăpuşneanu, zona Casei de Cultură, care doresc înfiinţarea unui club şi în acea zonă a oraşului, Direcţia Asistenţă persoane Vârstnice a solicitat oferte de spaţii în vederea amenajării unui club de pensionari în zona Casei de Cultură, dotat cu mobilier(12 mese, 48 de scaune şi 8 canapele), echipament audio-video, TV şi două grupuri sanitare”, se spune în raportul proiectului de hotărâre.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii