Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii, aşteptaţi la masa credală până pe 22 octombrie Societatea Star Blasting SRL, în insolvenţă

ro

15 Sep, 2015 00:00 1610 Marime text
Societatea Star Blasting SRL se află în insolvenţă, lichidatorul judiciar fiind reprezentat de Cabinet Individual de Insolvenţă Ianuşi Petronela Andreea, cu sediul în oraşul Ovidiu. Dosarul este înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia comercială, şi are numărul 5737/118/2015.
 
Potrivit Buletinului procedurilor de insolvență, lichidatorul judiciar, prin prisma calităţii pe care o are, a anunţat deschiderea procedurii simplificate de faliment împotriva SC Star Blasting SRL, ce are obligaţia ca, în termen de zece zile de la deschiderea procedurii, să depună la dosarul cauzei documentele privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă.
 
Creditorii trebuie să procedeze la înscrierea la masa credală prin depunerea cererii de admitere a creanţei până la data de 22 octombrie. De asemenea, a fost stabilit şi termenul-limită pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor, şi anume 23 noiembrie. Prima Adunare a Creditorilor va avea loc la sediul lichidatorului judiciar din oraşul Ovidiu, pe 6 noiembrie, la ora 16.00.

Despre Star Blasting SRL

Cu sediul social în municipiul Constanţa, pe aleea Topolog, Star Blasting SRL a fost înfiinţată în decembrie 2008. Activitatea sa principală este „construcţia de nave şi structuri plutitoare“. Levent Iusmen, cu cetăţenie română, născut în Constanţa, apare înregistrat ca unic asociat al firmei, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. De asemenea, acesta deţine şi funcţia de administrator, din octombrie 2009. Potrivit Registrului Comerţului, Star Blasting SRL nu are persoane juridice ca asociaţi. Numele lui Levent Iusmen apare, în calitate de acţionar, şi în firma Varu & Baciu SRL, radiată în urmă cu doi ani.
 
La finele anului 2013, potrivit vrajitorul.eu, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1.795.952 de lei, un profit de 54.465 de lei şi 36 de salariaţi.


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii