Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare publică pentru serviciul de management energetic al municipiului Constanţa

ro

11 Nov, 2016 00:00 1809 Marime text
Primăria Constanţa anunţă intenţia de consultare a publicului în vederea achiziţionării serviciului de management energetic al municipiului. Consultarea constă în stabilirea ofertei de preţ în vederea determinării valorii estimate a serviciului denumit „Managementul energetic al municipiului Constanţa”. Obiectul serviciului îl constituie prestarea de servicii de management energetic, în conformitate cu Legea 121/2014, privind eficienţa energetică, şi Decizia nr. 1033/22.06.2016, emisă de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul energiei, privind aprobarea clauzelor minime care trebuie introduse în contractele de prestări servicii de management energetic pentru operatorii economici şi în contractele de prestări servicii de management energetic.
 
Propunerile pot fi transmise până pe data de 15.11.2016. Cei interesaţi vor elabora oferta tehnică astfel încât aceasta să răspundă în totalitate cerinţelor din caietul de sarcini şi legislaţiei în vigoare. În ceea ce priveşte propunerea financiară, aceasta va fi formulată astfel încât să furnizeze toate informaţiile necesare cu privire la preţ şi la alte condiţii financiare şi comerciale legate de obiectul contractului de achiziţie publică. Preţul va fi exprimat în lei fără TVA şi va fi ferm pe toată durata contractului.
 
Autorităţile administraţiei publice locale din localităţile cu o populaţie mai mare de 20.000 de locuitori au obligaţia să numească un manager energetic, atestat conform legislaţiei în vigoare, sau să încheie un contract de management energetic cu o persoană fizică atestată, în condiţiile legii, sau cu o persoană juridică prestatoare de servicii energetice agreată, în condiţiile legii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii