Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cioloş îi ia apărarea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu- „A avut curajul să spună lucrurilor pe nume"

ro

04 Dec, 2016 16:50 3414 Marime text

Premierul României, Dacian Cioloş, sare în apărarea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în scandalul transplanturilor. Invitat într-o emisiune la o televiziune de ştiri, Dacian Cioloş a susţinut că Voiculescu a fost culpabilizat pe nedrept în acest scandal. 

Întrebat în legătură cu situația transplanturilor, Cioloș a spus că dacă măsurile în domeniu ar fi fost luate de foștii miniștri ai Sănătății și Agenția Națională a Transplanturilor ar fi fost auditată mai dinainte, nu s-ar fi ajuns în această situație.

"Și acolo au fost foarte multe lucruri puse sub preș, s-a încercat culpabilizarea pe nedrept a ministrului Sănătății, care a avut curajul să spună lucrurilor pe nume, așa cum a făcut-o și în alte cazuri, și nu numai să spună lucrurilor pe nume, ci să ia și niște măsuri. Dacă miniștrii care au fost (...) ar fi ținut cont de ce a spus Corpul de control în ultimii ani și ar fi luat măsuri, atunci probabil că nu s-ar fi ajuns la situația asta, să-l culpabilizezi pe ministru pentru că sunt unii care stau pe lista de așteptate și nu pot face transplant în România. Nu din vina ministrului, pentru că nu e vina ministrului Voiculescu că nu s-au făcut lucruri care nu s-au făcut ani de zile. Și nu este vina lui că are curajul să spună lucrurile pe nume și să-și asume anumite decizii", a  declarat  Cioloș.

Sursă foto: Hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii