Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci doamne, premiate de CCINA „Balul oamenilor de afaceri din Constanţa”, la cea de-a doua ediție (galerie foto)

ro

17 Jun, 2016 00:00 4400 Marime text

 
Balul oamenilor de afaceri, evenimentul monden al Constanței organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA), a reunit, ieri seară, cei mai importanți afaceriști de pe plan local.
 
Restaurantul Del Mar din Mamaia a găzduit, ieri seară, cea de-a doua ediție a evenimentului „Balul oamenilor de afaceri din Constanţa”, organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa. Acesta a coincis cu Gala „20 de ani de voluntariat” a Fundației „Rotary Club” Constanţa. „Balul oamenilor de afaceri” 2016 este dedicat femeilor antreprenori şi manageri din judeţul Constanţa, având în vedere că acestea au o contribuţie importantă la activitatea economică a Constanţei.
 
Acest eveniment sărbătorește, mai presus de toate, persoanele care au transformat ideile în realitate prin muncă și dedicare, prin suport și gânduri bune. Organizatorii spun că sunt sărbătoriți nu doar întreprinzătorii, ci sunt celebrate şi persoanele care i-au susținut, i-au sfătuit și i-au ajutat.
 
Gazdele „Balului oamenilor de afaceri“, Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț a României, și Dănuț Jugănaru, directorul CCINA Constanța, au întâmpinat invitații de la cele două evenimente importante pentru mediul de afaceri. „Balul oamenilor de afaceri” este un eveniment unde eleganța și rafinamentul și-au spus cuvântul. Doamnele și-au etalat ținutele elegante, la fel și domnii, care au fost îmbrăcați la patru ace.
 
Printre cei care au dat curs invitației CCINA au fost: omul de afaceri Florin Cârstocea, Andrian Mihei - fost director general al Autorităţii Navale Române, primarul Constanţei, Decebal Făgădău, rectorul Universității „Ovidius”, Sorin RuginăCătălin Anghel, de la Crucial, Cornel Radu, comisar-șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Alexandru Nicolcioiu, reprezentant rafinăria Petromidia, Radu Rusen, directorul SNC, Aurelian Marin, fost preşedinte al ANAT, în prezent, consilier local. 
 
„Din cele 790.000 de firme din România, 214.000 au acționariat feminin, ceea ce este un procent semnificativ. Noi, oamenii de afaceri, trebuie să fim solidari. Camera de Comerț a dovedit că este o voce a mediului de afaceri. Oamenii de afaceri au nevoie de predictibilitate”, a declarat Mihai Daraban, președintele CCR.
 
Diplome de excelență în afaceri au primit cinci doamne din Constanța: Vasilica Marin - de la SC Excelsior SRL, Narcisa Denisa Petcu -  de la PMP Impex SRL, Mariana Bardaș - de la Medimar Imagistic Services SRL, Zoe Ghiuri - de la Sorla M@D SRL, și Alina Vasea - de la Asociația „Dăruiește Aripi”.
 
Premiile au fost acordate de CCINA pe baza mai multor criterii.
 
Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de orchestra de cameră dirijată de maestrul Radu Ciorei, care a oferit un spectacol special.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii