Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii despre creşterea salariilor din armată

ro

08 Mar, 2017 08:24 31353 Marime text
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat în cadrul unei emisiuni TV că militarii vor beneficia de cea mai mare creştere salarială în perioada următoare.

„Cele mai mari salarii, cu 267% crescute, sunt cele din MApN. Este inadmisibil aşa ceva, poate din cauza faptului că armata nu are voie să aibă sindicate şi o să fim noi, guvernul, sindicatul pentru ei” – a precizat ministrul la România TV.

Discuţia despre creşterea salariilor pentru militari a avut loc în contextul modificărilor pe care le va aduce în următoarea perioadă noua lege a salarizării unitare. Lia Olguţa Vasilescu a mai precizat că modificările de salarizare de la stat vor trage în sus şi salariile acordate în privat, coroborat cu alte măsuri bugetare menite să vină în sprijinul patronilor, conform romaniatv.ro. 

„Mediul de afaceri trebuie să înţeleagă că banii trebuie să se ducă în investiţii şi salarizare. Ne interesează să aducem 1,5 milioane de români în clasa medie. Dar nu ne apropiem nici măcar prin dublare de cele din UE. Dar, oricum, e altceva decât la ora actuală”, a mai spus Lia Olguţa Vasilescu. 


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii